Annonce
Ribe Esbjerg HH

Vild jubel i Ribe-Esbjerg-lejren: Sejren er en kæmpe forløsning

Cheftræner Kristian Kristensen og Ribe-Esbjerg HH fik en meget tiltrængt succesoplevelse i onsdagens udekamp mod Århus Håndbold, som blev vundet med 31-25. Foto: Ole Nielsen.
Cheftræner Kristian Kristensen, assistent Mathias Madsen og målmand Søren Rasmussen havde alle det store smil på efter onsdagens udesejr over Århus Håndbold.
Annonce

HÅNDBOLD - JV I AARHUS: Så er der da noget ved at komme ned i gangen ved omklædningsrummene og tale med spillere og trænere.

Humøret var nemlig intet mindre end fantastisk i Ribe-Esbjerg-lejren efter kampen ude mod Århus Håndbold, som resulterede i en sejr på 31-25 og to ekstremt vigtige point.

- Havde vi tabt, havde vi næsten været sat af. Så det er en stor forløsning. Det er lige, hvad der er brug for, sagde målmand Søren Rasmussen med sved på panden og smil på læben.

- Jeg synes, at vi har trænet godt i rigtig lang tid, men vi har manglet de sidste marginaler og de gode præstationer i kampene. De var der i dag. Det er virkelig skønt.

Den rutinerede keeper stod en blændende anden halvleg og ramte næsten en redningsprocent på 50, men det var faktisk slet ikke meningen, at han skulle have spillet.

Det fortalte cheftræner Kristian Kristensen.

- Søren ringede til mig i morges. Han havde det skidt og havde hold i ryggen og ondt i nakken. Alligevel kom han på højkant, og vi må jo bare sige, at han gjorde det fantastisk.

- Men der var mange gode præstationer, og så synes jeg, at vi kom med den rigtig attitude. Jeg vil i hvert fald mene, at vores anden halvleg var rigtig god, så den vej rundt er der i hvert fald en masse at bygge videre på.

- Så jo, den her sejrsøl smager rigtig, rigtig godt, sagde cheftræneren med et grin.

Annonce

Madsen på bænken

For første gang havde Kristian Kristensen lidt ekstra hjælp ude på banen, da Mathias Madsen, som Kristensen havde som assistent i tre sæsoner i Herning-Ikast, er kaldt til undsætning.

- Det handler om at optimere alt omkring et håndboldhold, og jeg kan allerede nu mærke, at det her bliver rigtig godt. Mathias og jeg kender hinanden ud og ind, og han kom både med masser af gode råd og ny energi.

Og Ribe-Esbjergs nye mand på bænken var naturligvis også glad for at indlede med en sejr.

- Når man spiller håndbold, spiller man for at vinde. Det gjorde vi i dag, så det var alletiders, mente Mathias Madsen.

- Mit fokus var på det defensive arbejde. Navnlig i anden halvleg fik vi det til at fungere rigtig fint, så vi er meget tilfredse.

Ribe-Esbjerg har nu fem point for 11 kampe. Holdet er tredjesidst i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce