Annonce
Esbjerg

VILD madoplevelse med nordiske råvarer: Porsborgs rykker ind på Ribe VikingeCenter

Bjarne Christensen(tv.) og Rasmus Errebo fra Porsborg ser frem til samarbejdet om spisestedet VILD på Ribe VikingeCenter med lederne Mikkel F. Laursen og  Christin V. Clausen. Foto: Ribe Vikingecenter
Gastrovirksomheden Porsborgs skal fra 28. april stå for madoplevelsen til gæsterne på Ribe VikingeCenter med spisestedet VILD. Porsborgs har forpagtet køkkenet og caféen foreløbigt denne sæson.

Ribe: Konceptet er klart. VILD bliver navnet på spisestedet, hvor der helt i tråd med Porsborgs filosofi tages udgangspunkt i den nordiske fauna og råvarer i sæson. Retter med en fortælling spundet op på vikingetiden med rustikt vildskab på frokostkortet.

Visuelt får spisestedet et kærligt anstrøg af Porsborgs, og det udvides med flere serveringsborde i den hyggelige have og på gårdspladsen ved Lustrupholm.

- Vi elsker at skabe koncepter og gode, helstøbte spiseoplevelser. Vi har også en forkærlighed for hele oplevelsesindustrien og kulturen i Danmark, fortæller en begejstret Rasmus Errebo og Bjarne Christensen fra holdet bag Porsborgs.

Annonce

Derfor passer Ribe VikingeCenter simpelthen helt perfekt til os, og med VILD får vi endnu et superinteressant ben at stå på. Vi er stolte over at skulle arbejde videre med den platform, der allerede er skabt, samt naturligvis muligheden for at sætte vores præg på stedet sammen med Ribe VikingeCenter.

Løfter kvaliteten

Som gastroforetagende er Porsborgs allerede aktive på flere forretningsområder og styrer succesfuldt såvel restauranter, take-away, catering, kantiner som erhvervsløsninger. Altid med fokus på håndværk, smag og den gode madoplevelse, og når vikingecentret åbner sidst i april, skal gæsterne selvfølgelig have mulighed for at købe et lækkert måltid mad.

- Vi glæder os helt vildt til samarbejdet. Porsborgs har et stærkt koncept og kan levere noget, der passer ind i konteksten her på centret. Derfor føler vi os helt trygge og i de bedste hænder. Porsborgs kan om nogen løfte kvaliteten og oplevelsen i caféen, og vi kan kun opfordre eksempelvis sæsonkortholdere til at bruge deres frie adgang til centret og nyde en frokost på VILD, fortæller Christin V. Clausen og Mikkel F. Laursen, ledere på Ribe VikingeCenter.

Det er selvfølgelig også muligt for grupper, som planlægger deres udflugter og arrangementer på Ribe VikingeCenter, at bestille frokost og kaffe-menu hos VILD.

VILD og Lustrupholm

VILD åbner 28. april og har samme åbningstider som Ribe VikingeCenter.

Tidligere var det Produktionsskolen Lustrupholm i samarbejde med Ribe VikingeCenter, der stod for cafédriften. Sidste år var det FGU Vest Ribe, men da skolen ikke længere kan påtage sig opgaven, har Vikingecentret valgt at gå en helt ny vej i samarbejde med Porsborgs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Annonce