Annonce
Kultur

Vild varme til udsolgt storskærm: Vandslangerne rulles ud i Byparken

Vejle Musikteater ruller vandslangerne ud, når 2000 vejlensere samles til landskamp på storskærm i Byparken torsdag aften. Under VM for tre år siden var der også varmt i Mariaparken. Arkivfoto: Yilmaz Polat
2000 vejlensere mødes i en solvarm Byparken i aften for at følge Danmarks EM-kamp på storskærm. Vejle Musikteater opfordrer til at drikke rigeligt med vand inden fremmøde.

Vejle:  En hedebølge har torsdag ramt Danmark og Vejle, og det bliver derfor en rigtig varm fornøjelse at følge EM-kampen mellem Danmark og Belgien i aften.

Det gælder både i Parken, hvor kampen spilles, og i Byparken i Vejle, hvor et hastigt arrangeret storskærmsarrangement kunne melde udsolgt sent onsdag aften.

Coronarestriktionerne betyder, at der højest må lukkes 2000 gæster ind til arrangementet i Byparken, der normalt har plads til det dobbelte.

Annonce

Deler vand ud

Publikum fordeles i fire sektioner med 500 i hver, og netop varmen har fået arrangøren, Vejle Musikteater, til at tage ekstra foranstaltninger i brug.

- Vi lægger vandslanger ud i gangene mellem de fire sektioner, og så deler vi vand ud løbende. Samtidig kan vi udnytte, at der er gange mellem sektionerne, hvor vi kan gå og observere folk, fortæller souschef i Vejle Musikteater Tor Bundgaard Futtrup.


Vi lægger vandslanger ud i gangene mellem de fire sektioner, og så deler vi vand ud løbende.

Tor Bundgaard Futtrup, souschef, Vejle Musikteater


Han opfordrer alle til at drikke rigeligt med vand, inden de møder op i Byparken, hvor der på grund af den korte frist ikke er salg af drikkevarer. Derfor er det også tilladt selv at medbringe drikkevarer i aften.

Annonce

Alle får en SMS

- Folk skal huske at indtage meget væske inden kampen, og det skal ikke være alkoholiske drikke. Men vi har samaritter og folk stående standby, hvis folk får det dårligt, siger souschefen.

Det var også varmt i Mariaparken under VM i Rusland, da Vejle Kommune senest sørgede for storskærm for tre år siden. Men her oplevede arrangørerne ingen problemer med hedeslag og dehydrering.

- Ved middagstid sender vi også en SMS ud til alle, der har købt billet, hvor vi minder dem om, at de skal huske en kasket og drikke rigeligt med væske, siger Tor Bundgaard Futtrup.

Annonce

700 billetter afsat

Med det gode vejr, kampens betydning og den ekstra dimension med hyldesten af Christian Eriksen er arrangøren ikke overrasket over, at der er udsolgt til den vejlensiske storskærm.

Til gengæld er der torsdag formiddag fortsat 1300 ledige - og gratis - billetter til Byparken, når Danmark spiller den sidste puljekamp mod Rusland mandag aften.

- Den kamp spilles først klokken 21, og det er måske for sent for nogle, hvor kampen i aften begynder klokken 18, siger Tor Bundgaard Futtrup.

Annonce
Kultur For abonnenter

Skagarack fungerede kun, når de spillede hits og dem var der for få af: Tre kvarter med tungrockere havde været nok

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kultur

Det hemmelige svømmebad: Sæsonen er åben, men fortæl det ikke til nogen

Annonce