Annonce
Kultur

Vild varme til udsolgt storskærm: Vandslangerne rulles ud i Byparken

Vejle Musikteater ruller vandslangerne ud, når 2000 vejlensere samles til landskamp på storskærm i Byparken torsdag aften. Under VM for tre år siden var der også varmt i Mariaparken. Arkivfoto: Yilmaz Polat
2000 vejlensere mødes i en solvarm Byparken i aften for at følge Danmarks EM-kamp på storskærm. Vejle Musikteater opfordrer til at drikke rigeligt med vand inden fremmøde.

Vejle:  En hedebølge har torsdag ramt Danmark og Vejle, og det bliver derfor en rigtig varm fornøjelse at følge EM-kampen mellem Danmark og Belgien i aften.

Det gælder både i Parken, hvor kampen spilles, og i Byparken i Vejle, hvor et hastigt arrangeret storskærmsarrangement kunne melde udsolgt sent onsdag aften.

Coronarestriktionerne betyder, at der højest må lukkes 2000 gæster ind til arrangementet i Byparken, der normalt har plads til det dobbelte.

Annonce

Deler vand ud

Publikum fordeles i fire sektioner med 500 i hver, og netop varmen har fået arrangøren, Vejle Musikteater, til at tage ekstra foranstaltninger i brug.

- Vi lægger vandslanger ud i gangene mellem de fire sektioner, og så deler vi vand ud løbende. Samtidig kan vi udnytte, at der er gange mellem sektionerne, hvor vi kan gå og observere folk, fortæller souschef i Vejle Musikteater Tor Bundgaard Futtrup.


Vi lægger vandslanger ud i gangene mellem de fire sektioner, og så deler vi vand ud løbende.

Tor Bundgaard Futtrup, souschef, Vejle Musikteater


Han opfordrer alle til at drikke rigeligt med vand, inden de møder op i Byparken, hvor der på grund af den korte frist ikke er salg af drikkevarer. Derfor er det også tilladt selv at medbringe drikkevarer i aften.

Annonce

Alle får en SMS

- Folk skal huske at indtage meget væske inden kampen, og det skal ikke være alkoholiske drikke. Men vi har samaritter og folk stående standby, hvis folk får det dårligt, siger souschefen.

Det var også varmt i Mariaparken under VM i Rusland, da Vejle Kommune senest sørgede for storskærm for tre år siden. Men her oplevede arrangørerne ingen problemer med hedeslag og dehydrering.

- Ved middagstid sender vi også en SMS ud til alle, der har købt billet, hvor vi minder dem om, at de skal huske en kasket og drikke rigeligt med væske, siger Tor Bundgaard Futtrup.

Annonce

700 billetter afsat

Med det gode vejr, kampens betydning og den ekstra dimension med hyldesten af Christian Eriksen er arrangøren ikke overrasket over, at der er udsolgt til den vejlensiske storskærm.

Til gengæld er der torsdag formiddag fortsat 1300 ledige - og gratis - billetter til Byparken, når Danmark spiller den sidste puljekamp mod Rusland mandag aften.

- Den kamp spilles først klokken 21, og det er måske for sent for nogle, hvor kampen i aften begynder klokken 18, siger Tor Bundgaard Futtrup.

Annonce
Kultur For abonnenter

Ny dokumentar går tæt på bandet Kandis: Rækker en helende hånd

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Venstrepolitiker og chef på flyvestationen får skarp kritik af Arbejdstilsynet: Mobber og skaber frygt

Sønderborg For abonnenter

Politimand frygtede for sit liv: Bosnisk pistolmand kan vende retur til Danmark om seks år

Varde

Hotel lever takket være opbakning: Men borgere taber penge, fordi folkeejet anpartsselskab er sendt til tvangsopløsning

Billund

Davidsen i Billund lukker: Vi har ikke udsigt til at skabe en lønsom forretning i Billund

Livsstil

Du kan opleve DM i Kolding: Her skal klatrene kæmpe om medaljer uden sikkerhedsnet

Varde For abonnenter

80-årige Flemming mister stort beløb på, at hotellet i hjembyen overlever: - Jeg låner stadig penge ud til gode projekter

Kultur For abonnenter

Analyseinstitut: Kulturen har brug for en større hammer at slå med i den offentlige debat

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg For abonnenter

Kendt værtshus i Østerbyen går konkurs: Men der er stadig dans og kolde pilsnere i hytten

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

Sønderborg

Voldsomt vejr vinder over færgerne: Alslinjen aflyser alligevel flere afgange

Vejen For abonnenter

Stormøde i kriseramt klub: Erhvervsmand vil samle opbakning til at genrejse klubben

Sydjylland

Glemsomme syd- og sønderjyder hjælper tyvene med at begå indbrud: Politiet opfordrer til at huske at låse døre og lukke vinduer

Annonce