Annonce
Tønder

Vilde billeder: Pølsepavillon blev flammernes bytte

Flammerne stod meterhøje ud af den brændende bygning og kunne ses på lang afstand. Politiet mener, at branden er påsat. Foto: Flemming Andersen
Naboerne måtte evakueres, da en grillpavillon i Løgumgårde tidligt fredag morgen pludselig stod i flammer. Bygningen er udbrændt og politiet mener, at der er tale om en påsat brand.
Annonce

LØGUMGÅRDE: Flammerne stod meterhøje og kunne ses fra stor afstand, da der fredag morgen udbrød brand i en grill-pavillon på Teglgårdsvej i Løgumkloster. Det var en forbipasserende, der opdagede branden og slog alarm. Klokken var 4.21.

- Da vi nåede frem, var hele bygningen overtændt, og der var risiko for, at ilden ville brede sig til nabohuset. Vi fik evakueret beboerne og koncentrerede os i første omgang om at sikre huset, fortæller indsatsleder ved Brand & Redning Sønderjylland, Thomas Krakow, Tønder.

Selve grillpavillonen stod ikke til at kunne reddes.

- Der er stort set kun en bagvæg tilbage, siger Thomas Krakow.

Løgumklosters frivillige brandfolk stod for slukningsindsatsen, der stod på i to timer.

- Der kan være mange brandlommer, så vi ville være helt sikre på, at alt var slukket, inden vi tog derfra, lyder det fra indsatslederen.

Da vi nåede frem, var hele bygningen overtændt, og der var risiko for, at ilden ville brede sig til nabohuset.

Thomas Krakow, indsatsleder, Brand & Redning Sønderjylland

Annonce

Formentlig påsat

Som branden udviklede sig, er den formentlig opstået i kunde- og serveringsområdet, og altså ikke i den del af bygningen, hvor køkkenet og de elektriske installationer befinder sig.

Blandt andet på den baggrund er der ifølge politikommissær Thomas Berg fra politiets områdecenter Syd, Sønderjylland, mistanke om, at der er tale om en påsat brand.

- Det vurderer patruljen, der har været ude på stedet, og det skal nu undersøges nærmere, siger Thomas Berg.

Den forestående undersøgelse er også årsag til, at politiet har afspærret området omkring den udbrændte pavillon, hvor der indtil videre er adgang forbudt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce