Annonce
Nordtyskland

Vildt slagsmål om p-plads: Duellerede med høtyv og kniv

Modelfoto: Colourbox.

KIEL: Hvem havde retten til en ledig parkeringsplads? Det spørgsmål duellerede tre mænd i weekenden om med henholdsvis en høtyv og en kniv som våben. Episoden fandt sted i den slesvig-holstenske hovedstad, Kiel.

Her kom en 46-årig mand sent fredag aften hjem og kunne til sin irritation konstatere, at der stod en fremmed bil på hans private parkeringsplads. Som hævn placerede den 46-årige sin bil sådan, at det fremmede køretøj ikke kunne slippe bort. Den efterfølgende morgen afslørede højlydte råb, at den fremmede bils ejer havde indfundet sig.

Den 46-årige gik ud for at konfrontere parkeringssynderen, der var i selskab med endnu en mand.En af de to mænd trak en kniv, hvorefter den 46 greb til høtyven og påførte de to mænd på henholdsvis 34 og 19 år overfladiske skrammer..

Den 46-årige er nu sigtet for ulovlig tvang og farlig legemesbeskadigelse. Han er også sigtet for hærværk, fordi han i tumulten smadrede en bilrude.

Den 34-årige og den 19-årige er begge sigtet for trusler.

/DPA

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce