Annonce
Esbjerg

Store skader efter tydelige flammer ved villabrand: - Det kunne være gået meget værre

Brand i villa i Blomsterparken. Foto: presse-fotos.dk


Esbjerg: Der opstod søndag klokken 13:07 brand i en villa på Blomsterparken i Esbjerg. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Anmeldelsen gik på, at der var sort røg og tydelige flammer, og at der var risiko for, at det kunne sprede sig til et udhus og til naboerne, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Da beredskabet nåede frem på adressen, var det ikke muligt at komme ind i huset på grund af mængden af flammer og røg. Det blev da konstateret, at der ikke var nogen personer inde i huset.

Annonce

- Vi har fået kontakt til familien, der bor der, og der er ingen hjemme ud over to katte, som vi ikke kender tilstanden på, siger Erik Lindholdt.

Brandvæsnet arbejdede ihærdigt på stedet for at sikre, at branden ikke spredte sig.

- Der er i hvert fald store skader. Jeg kan ikke sige, om huset er udbrændt, lyder det fra vagtchefen.

Heller ikke indsatsleder Michael Friis kan sige, om villaen bliver beboelig igen, men det står i hvert fald klart, at brandfolkene gjorde et godt stykke arbejde ved at forhindre spredning.

- Det er pt. ubeboeligt på grund af sod- og røgskader. Men vi har reddet, hvad vi kunne, og branden har ikke spredt sig siden brandvæsnets ankomst. Det kunne være gået meget værre, men mandskabet gjorde det rigtigt godt, siger Michael Friis.

Brandårsagen er endnu ikke klarlagt, og brandstedet bliver ikke frigivet, før politiet har lavet de tekniske undersøgelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce