Annonce
Varde

Vind et skræddersyet livsstilsforløb til dig og en veninde

Emcare Sundhed i Varde starter snart et hold, hvor fokus er på deltagernes kost- og motionvaner. U-Vending hedder det, og du kan vinde en plads på holdet sammen med en veninde, bror eller en anden, du gerne vil dele det med. Fysioterapeut Christoffer Egtoft Kristensen, kostvejleder Line Andrea Strebøl,  og fysioterapeutstuderende Camilla Damgaard Hansen står klar til at hjælpe deltagerne igennem forløbet, der strækker sig over 12 uger. Foto: Jacob Schultz
Der kommer aldrig et bedre tidspunkt end lige nu, til at sætte dig selv og din sundhed i fokus. Deltag i konkurrencen om et skræddersyet livsstilsforløb hos Emcare Sundhed i Varde.
Annonce

Varde: Kniber det med at smide de overflødige kilo? Har du masser af gode intentioner, men bliver det bare til for lidt? Eller ved du ikke, hvad du skal starte med for at opnå en sundere livsstil?

Så er det nu, du skal slå til og deltage i konkurrencen om at vinde et livsstilsforløb hos Emcare Sundhed i Varde.

- Der er tale om et 12 uger langt forløb, hvor der er fokus på både træning og kostvejledning. U-Vending, hedder forløbet, og programmet bliver skræddersyet til hver enkelt deltager. Man skal deltage i træning i Emcares træningscenter på Dalgasvej i Varde hver mandag klokken 18-19 og hver onsdag klokken 18.30 til 19.30 i 12 uger med start i uge 39, siger kostvejleder Louise Sørensen fra Emcare Sundhed.

Du kan vinde et forløb til dig og din veninde, mor, bror, fætter, kollega eller en helt anden, du har lyst til at gennemføre det med. I forpligter jer til at stille op til interviews og billeder før, under og efter forløbet, så ugeavisens læsere kan følge med og måske blive inspirerede af jer.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til red.varde@ugeavisen.dk senest tirsdag 15. september med en kort beskrivelse af, hvem I er, og hvorfor I gerne vil deltage. Vinderen får direkte besked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce