Annonce
Esbjerg

Vindere af Byens Bedste er klar til at gå efter guldet igen

Prisen som Byens Bedste Fredagsbar 2018 gik til Portlands. Arkivfoto: André Thorup
Hæder, god markedsføring, et skulderklap fra kunderne og helt bestemt noget, man kan være stolt af. Sådan lyder det fra vinderne af Byens Bedste 2018, der alle drømmer om at snuppe guldet for anden gang, når JydskeVestkysten til oktober gentager succesen. Frem til den 5. september kan du indstille alle dine favoritter til Byens Bedste på jv.dk.

Esbjerg: Konfettikanonerne er sat til genopladning og champagneglassene er ved at blive pudset. Til oktober gentager JydskeVestkysten sidste års succes og kårer Byens Bedste 2019 i 11 forskellige kategorier.

Du kan igen i år være med til at afgøre, hvem der fortjener at vinde. Frem til den 5. september kan du på www.jv.dk/byensbedste indstille alle dine favoritter. En håndplukket jury vil derefter udpege de nominerede, hvorefter afstemningen går i gang. Vinderne afsløres under et stort awardshow i Musikhuset den 31. oktober.

Der vil derfor snart bliver optaget nye medlemmer af den eksklusive Byens Bedste-vinderklub, og måske der også er podiepladser til en genganger eller to.

- Det ville være vildt fedt, men alene det at blive nomineret er en stor ære, siger Kenneth Kirketerp, indehaver af kaffe- og vinbaren Portlands, der vandt i kategorien Byens Bedste Fredagsbar 2018.

- Prisen har betydet meget for os. Flere gæster har fået øjnene op for, at vi rent faktisk er en fredagsbar, og at vi kan servere mere og andet end kaffe. Vi har kunne bruge prisen til markedsføring, og det har affødt en masse snak. I månederne efter prisuddelingen kom der mange gæster ind og ønskede os tillykke, fortæller Kenneth Kirketerp.

Kategorierne til Byens Bedste 2019

 • Frisør
 • Shopping til ham
 • Shopping til hende
 • Restaurant & Cafébesøg
 • Fredagsbar
 • Take Away
 • Kulturoplevelse
 • Inspiration til hjemmet
 • Foreningsliv
 • Håndværker
 • Genbrug & Loppefund

Byens Bedste præsenteres af JydskeVestkysten i samarbejde med hovedsponsorerne Bilka, Home og Det Faglige Hus samt kategoripartnere Blomsterhuset, Jyske Bank, Esbjerg Storcenter og Musikhuset Esbjerg.

Blod på tanden

Det kan Kongehuset nikke genkendende til. Forretningen vandt i kategorien Byens Bedste Shopping til Ham 2018.

- Vi var dybt benovet over at vinde prisen, og efterfølgende kom der mange kunder ind og ønskede os tillykke. Det var et kæmpe skulderklap, siger butikkens daglige leder Camilla Aarup.

Og hver en stemme tæller. Det stod klart efter sidste års afstemning, hvor det i flere kategorier blev et meget tæt løb. Der var for eksempel flere stærke konkurrenter med i opløbet til Byens Bedste Restaurant og Café 2018. Derfor kom det også bag på indehaveren af Posthuset, da han under awardshowet blev kaldt op på scenen for at modtage diplom og hæder.

- Der er virkelig mange gode spisesteder i Esbjerg, og vi er stadig ret nye. Der er mange børnesygdomme, der skal udryddes i de første år, og vi føler ikke helt, at vi præsterer optimalt endnu. Derfor kom det meget bag på os, at vi var vandt. Vi er enormt glade for prisen og har kunne bruge den i vores markedsføring. Og så har det givet os blod på tanden. Nu er vi nødt til at tro på, at vi kan vinde igen i år, siger Jesper Ølgaard Nielsen.

Annonce

Afstemningen - sådan gør vi

Frem til den 5. september kan du indstille dine favoritter. Det er herefter op juryen at udvælge de nominerede. Dommerpanelet vælger ikke nødvendigvis de butikker eller foreninger, der har fået flest indstillinger, men kan også tage udgangspunkt i den bedste begrundelse - så husk at skrive hvorfor, du mener, at det skal være lige nøjagtigt dine favoritter, der skal vinde.

Som noget nyt i år er kategorien Byens Bedste Scorested skiftet ud med Inspiration til Hjemmet efter stor efterspørgsel - så nu kan du også stemme på dine favoritter indenfor møbler, lamper, brugskunst og lignende.

Når juryen har udvalgt de nominerede, begynder afstemningen. Fra den 23. september til den 21. oktober kan du stemme. Det hele foregår på www.jv.dk/byensbedste.

Vinderne bliver afsløret under et stort awardshow i Musikhuset den 31. oktober. Igen i år er der lagt op til en stor aften med prisoverrækkelser, underholdning og musik. Tv-vært Anders Breinholt er aftenens konferencier, mens Kirstine Bonde, Malte Ebert og Peter Ebberfeld sørger for underholdningen.

Frem til den 5. september kan du indstille dine favoritter i 11 foreskellige kategorier. Det er herefter op juryen at udvælge de nominerede. Det hele foregår på jv.dk/byensbedste. Grafik: Dorthe Lodberg

Fill out my Wufoo form!

Kongehuset vandt i kategorien Byens Bedste Tøj til Ham 2018. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Esbjerg For abonnenter

I Esbjergs nye gør-det-selv-skov skal vi selv plante træerne: Lissi og Tom besøger deres træer flere gange om ugen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hylder boykot, men sælger stadig selv Ecco-sko: Nu trækker Niels Flemming Hansen sig som ordfører

Vejen For abonnenter

Skal du investere i varmepumpe eller fjernvarme? Husejere i 13 byer får klar besked hurtigst muligt

Varde

Pia-Vera må ikke købe nyt tøj i et år: Ærligt, så har jeg lige skullet arbejde med mig selv i forhold til at gå i tøj, andre har gået i før mig

Kolding

Minilæsser stjålet fra byggeplads i Lunderskov

- Historisk selvmål af Putin: Eksperter gør status på tre måneders krig i Europa med ukrainsk lykke på slagmarken

Haderslev

Spøgelsesbilist: Forvirret pårørende kørte den forkerte vej på motorvejen og mistede bilen

Sønderborg For abonnenter

Ewers har kastet sig ud i erhvervseventyr udenfor landets grænser: - Jeg har nok let ved at blive begejstret

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Esbjerg

23-årig mand død i arbejdsulykke: Klemt ihjel på havnen

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Tønder

Indbrudstyve trængte ind gennem åbent vindue: Blev overrasket af beboer

Vejen For abonnenter

Martin Beck frygter at slide sin krop i stykker: Nu satser han i stedet på at sælge legetøj

Sydjylland

Nyvalgt politiker må sygemelde sig: Jeg er nødt til at tage mit helbred alvorligt

Annonce