Annonce
Varde

Vindere: Bodil, Holger og familie skal på Klitgaarden

Direktør for Badehotellet Klitgaarden Peter Hansen overrakte fredag gavekortet til Bodil Pedersen, som sammen med sin mand Holger Bjørnskov har vundet hovedpræmien i årets sommerkonkurrence hos JydskeVestkysten Varde. Lokalredaktør Dorthe Knudsen havde blomster med til den udtrukne vinder. Foto: John Randeris
Så er spændingen udløst. Vinderen af årets sommerkonkurrence er fundet, og parret modtog fredag et gavekort på fire miniferier og en buket blomster. Bodil Pedersen og Holger Bjørnskov fra Tistrup har været flittige med at gætte.
Annonce

Henne Strand/Krarup: Årets sommerkonkurrencen har fundet sin hovedpræmievinder af fire miniferie på Badehotellet Klitgaarden i Henne Strand. Det blev ægteparret Bodil Pedersen og Holger Bjørnskov fra Krarup ved Tistrup, som blev udtrukket ud af de mange rigtige svar i årets konkurrence.

Holger Bjørnskov er i øjeblikket ved at få en ny hofte og er for tiden ikke så mobil. Derfor overlod han det til hustruen Bodil Pedersen at modtage præmien fra direktør Peter Hansen på Badehotellet Klitgaarden.

Bodil Pedersen glæder sig til at skulle bruge gavekortet på fire miniferie på Badehotellet Klitgaarden i Henne Strand. Hun har aldrig været på stedet før, og under Peter Hansens rundvisning fredag faldt det bestemt i hendes smag. Foto: John Randeris

Parret har sammen gættet med på alle 28 kirkers detaljer, og de har haft svarene rigtige i øvrigt, og når der var udtrukket en dagsvinder, kunne Holger Bjørnskov konstatere over for sin hustru, at det heller ikke blev dem denne gang, der skulle på rundsmagning på Vardes Bryghus Warwik. Svaret fra Bodil Pedersen lød, at så måtte han jo bare vinde hovedpræmien. Og som sagt, så gjort.

Han var derfor noget overrasket over opkaldet forleden om, at det rent faktisk blev dem, der vandt.

Annonce

Hyggen ramte vinder

Badehotellet Klitgaarden viste sig fra sin bedste side fredag med højt solskin, da præmien blev overrakt, og Peter Hansen viste Bodil Pedersen rundt i både den nye og den oprindelige afdeling af badehotellet, som blev bygget tilbage i 1937 af et par søstre.

Badehotellet Klitgaarden er holdt i badehotel-stilen med ældre elementer koblet med lyse farver. Direktør Peter Hansen fortæller om stedet til hovedpræmievinder Bodil Pedersen. Foto: John Randeris

I dag er stedet ejet af Maren og Tom Axelgaard. Der er 30 sovepladser på selve badehotellet, og derudover ligger fem lejligheder og et sommerhus lige omkring, så stedet bruges gerne af større selskaber.

Bodil Pedersen og Holger Bjørnskov vil tage deres to sønner og familier med på miniferie på Badehotellet Klitgaarden. Den ældste bor i Aast ved Billund, og den yngste i Vejle.

- Det kunne være rigtig hyggeligt med familien, siger Bodil Pedersen, som på rundvisningen falder for stedets charme.

Bodil Pedersen er vinder af hovedpræmien i JydskeVestkysten Vardes sommerkonkurence, hvor hovedpræmien var fire miniferie på Badehotellet Klitgaarden. Derfor var hun fredag på stedet for at modtage præmien. Hun vinder sammen med sin mand, Holger Bjørnskov. De bor på et nedlagt landbrug udenfor Tistrup, hvor jorden er lejet ud.  Foto: John Randeris
Annonce

Det sagde bang

Normalt er det nemlig naboerne, som parret rejser med eller er på tur med. De er en flok på seks-syv par, som tager på rejser, cykelture eller i biografen. Bodil Pedersen og Holger Bjørnskov har boet på deres nedlagte landbrug siden 1976. Hun er fra Langeland, han er nu kun en kilometer væk fra det sted, han voksede op.

De mødtes på landbrugsskole i Riisskov, hvor hun var på efteruddannelse som køkkenleder og han indenfor landbruget.

- Der var bare et eller andet, der sagde bang, fortæller Bodil Pedersen.

Annonce

En engageret herre

Hun er 69 år og er gået på pension efter 20 år som køkkenleder på Carolineparken i Varde, 15 år på efterskolen i Skovlund og til sidst 1 1/2 år i børnehaven i Skovlund. Hendes mand på 68 år arbejder stadig, men er ved at drosle lidt ned på timetallet. Han er uddannet regnskabstekniker, ejendomsmægler og ejendomsrådgiver og arbejder hos Tellus Advokater.

Det muselmalede look er herskende i porcelænet på Badehotellet Klitgaarden. Stilen er også gennemført på værelserne med lyse farver og blomstret tapet på væggene. Her Bodil Pedersen, som modtog præmien af direktør Peter Hansen. Foto: John Randeris

Holger Bjørnskov har været byrådsmedlem, da det hed Ølgod Kommune, og så har han involveret sig i mange foreninger gennem tiden.

Nu siger han ja til ordstyrerposter, men holder sig til det, så der er tid til familien, sommerhuset i Blåvand og haven.

Lige nu er sønnerne søde til at hjælpe med græsplænen, så det passer godt med en invitation til et ophold på Badehotellet Klitgaarden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce