Annonce
Haderslev

Vinderen er fundet: Anne fra Vojens er Danmarks sødeste kassedame

Danmarks sødeste kassedame, Anne Svendsgaard fra Q8 i Vojens, blev onsdag fejret af kollegaer, kunder og familien. Foto: Hjemmet
Onsdag kunne Ugebladet Hjemmet overrække prisen som Danmarks sødeste kassedame til Anne Svendsgaard fra Q8 i Vojens.
Annonce

VOJENS: Hos kunderne i Q8 i Vojens er Anne Svendsgaard kendt som københavneren med det gode humør, hvilket er en af grundene til, at hun blev nomineret til Hjemmets kåring som Danmarks sødeste kassedame 2020.

Onsdag formiddag nåede humøret nye højder, da Hjemmets udsendte overraskede Anne i butikken for at overbringe det glade budskab om, at hun var løbet med titlen som Årets sødeste kassedame, som 362 kassedamer havde dystet om.

- Det er jo helt vildt, at jeg går hen og vinder. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv. Jeg er bare så stolt og overvældet af følelser lige nu, fortæller Anne Svendsgaard.

- Michael og jeg har længe drømt om at fejre vores sølvbryllup på Hawaii og har sparet sammen til det i flere år, så pengene bliver sat ind på rejsekontoen. Så hvis alt går vel, tager vi afsted næste år. Anne Svendsgaard, Danmarks sødeste kassedame
Annonce

Måtte fælde en tåre

Nomineringen kom da også helt bag på Anne, der har boet i Vojens siden 1995, hvor hun sammen med sin bedre halvdel, Michael, besluttede at rykke til Sønderjylland.

- Jeg måtte fælde en tåre og blev lidt genert, da journalisten kom ind med gaver og sit kamera. Bare det at blive nomineret er jo som at vinde i sig selv. Det ligner mig ellers ikke at blive rørstrømsk, fortæller Anne, der gerne giver kunderne en krammer, når hun kan se, at noget tynger. Men den går selvfølgelig ikke i disse corona-tider.

- Lige nu går det ikke at komme for tæt på, så vi ”sparker fod” og tager en ekstra god snak i stedet for, siger hun.

Ud over æren og glæden kan Anne Svendsgaard også nyde en gaveregn til en værdi af over 27.000 kroner, der både består af kontanter, gaver og et diplom. Og Danmarks sødeste kassedame er slet ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges til.

- Michael og jeg har længe drømt om at fejre vores sølvbryllup på Hawaii og har sparet sammen til det i flere år, så pengene bliver sat ind på rejsekontoen. Så hvis alt går vel, tager vi afsted næste år.

Københavneren Anne Svendsgaard, der kom til Sønderjylland i 1995, er Danmarks sødeste kassedame. Foto: Hjemmet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Kun tre kommuner går fri af bekymrende smittetal: Nu har coronaen også godt fat i Sønderborg og Vejen

Annonce