Annonce
Læserbrev

Vindmøllemodstanderne er gået i selvsving

Annonce

Læserbrev: Jeg har haft to blodpropper inden for syv år. Hvis jeg var modstander af vindmøller, ville jeg have bruset frem med at give dem skylden. Alverdens ulykker tillægges vindmøllerne.

Jeg har boet her i 26 år og haft vindmøller tæt på - jeg ved at skørlevned, rygning, ingen motion, fed mad og for mange bajere var årsagen til det. Det har intet med møller at gøre.

De få lavfrekvente, men højtråbende, vindmøllemodstandere i Rejsby bør stoppe sig selv.

Se mod Sæd - og se, hvad positive, fremadskuende mennesker, der vil deres by det bedste, har formået.

Store vindmøller peger frem og symboliserer en kommune, der vil den grønne omstilling og samtidig bruge vindmøllepengene til at udvikle de små sogne med konkrete tiltag, så ingen flytter væk, men glædes over, at sognene udvikles, huspriserne stiger eller bliver ikke, som nu, usælgelige og nye borgere tiltrækkes.

Det er win-win og kommunalpolitikere, der ikke kan se det eller er blevet vildledt, bør få røde ører.

Alle er blevet inviteret til debatmøder i Rejsby og oplysende møder med mulighed for ved selvsyn og hørelse, at opleve livet i Sæd med de store vindmøller. Fantastisk oplevelse. Der var mulighed for at stille spørgsmål og høre hvordan eller om vindmøllerne påvirker beboerne. Til begge arrangementer blev modstanderne væk.

Modstanderne er gået i selvsving. Fuldstændig løbet tør for argumenter står de på barnligste vis med korslagte arme og fortsætter med deres statement - nej.

Alle bør se udover egen næsetip, videregive fakta og blandt andet gemme misundelsen langt væk i en større sags tjeneste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce