Annonce
Læserbrev

Vindmøller: Stilhed mens griskheden fodres

Læserbrev: Bare én til...

Er din mavefornemmelse alt for god? Er dit hus for meget værd? Er der for stille? Er nattesøvnen og drømmene for gode? Er der for meget biodiversitet, natur og turisme? Elsker dine naboer dig? Har du ingen stress og for godt helbred?

En løsning! Sæt bare én vindturbine op. Dén vil løse alle dine problemer!

Din ejendom bliver intet værd. Den vil nu være usælgelig.

Det vil tage længere tid at falde i søvn. Er du så uheldig at kunne sove, vil du gøre dette dårligere. Din nattesøvn vil få dig til at vågne mere træt og mindre klar end før. Ikke mindst vil dit helbred blive markant ringere.

Naturens rige og dets flagermus forsvinder. Både omkring dig, men også dine naboer. Der ryger heldigvis også en del havørne. Der er vist også ved at være for mange af dem - eller hvad?

Turisterne? De vil vælge alle andre steder at bruge deres ferier og fridage. Det skal én turbine nok sørge for. Tænk, at man kunne blive endnu lykkeligere?!

Naboskabet giver sig selv. Vindturbiner giver fraværende lokalt sammenhold. Hvem ville ikke også væmmes ved dem, som ikke er sit medmenneske næstekærlig?

Så blev der ro! Ro blandt frekvenserne, når griskheden fodres. Men langsomt høres atter luften fra den tomme (penge) ”gris” tage tilløb. En ulidelig jammer, der uden held prøver at overdøve de værste frekvenser i den fraværende natur.

Vi holder vejret, og ordene klynker: ”Bare én til”…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Vejen

Fortsat restriktioner på plejecentrene

Annonce