Annonce
Billund

Vinduerne blev dekoreret med farverige post-it blanketter

De tre 8. klasse piger Sofie Froberg, Isabella Søgaard og Sofie Søgaard ved deres herlige, blinkende smiley. Foto: Keld Stampe.

Kreativiteten fejlede bestemt ikke noget, da eleverne på Billund Skolen onsdag deltog yderst aktivt i Billundkunstens Dag.

Annonce

Billund: Da det landsdækkende projekt Billedkunstens Dag, der er blevet til på initiativ af Danmarks billedkunst lærere samt organisationen Børn, Kunst og Billeder, løb af stablen onsdag, var det med en yderst aktiv Billund Skolen som deltager.

- Projektet handler om at sætte fokus på og synliggøre for eleverne, hvad billedkunst kan. Vi har 735 elever fordelt i 33 klasser i sving med at dekorere skolens 925 vinduer med 102.000 kulørte post-it blanketter. Det er en idé, vi har hugget fra nogle af de store byer, hvor det er ved at blive en trend, fortalte Eva Lillegaard Hansen, billedkunstlærer på skolen.

Nanna Arbjerg Pedersen havde nået at lave både en regnbue og et hus. Og hun viste sine kreationer frem med stolthed. Foto: Keld Stampe.
Annonce

Frit fra fantasien

Eleverne kunne gå til opgaven solo eller i grupper, interessen var enorm.

- Det er bare så fedt. Vi må ikke lave bogstaver, men ellers er det helt op til os selv at bestemme, hvad vi laver. Det er simpelthen så sjovt at få love til at være kreative, lød det f.eks. fra Sofie Froberg, Isabella Søgaard og Sofie Søgaard fra 8.C, der i fællesskab kreerede en "blinkende smiley".

I klynge I var 7-årige Nanna Arbjerg Pedersen fra 0.C også i gang, og hun fremviste entusiastisk, hvad hun havde gang i.

- Jeg har både lavet en regnbue og et hus. Synes du ikke de er flotte, sagde hun med tydelig stolthed i stemmen.

Og jo. Hun havde da i høj grad taget opgaven til sig og fået et fornemt resultat ud af anstrengelserne.

De mange kunstværker få lov at pryde skolen frem til og med den 20. april.

Eva Lillegaard Hansen havde travlt med at forevige de mange fantastiske kunstværker, som nu får lov at pryde Billund Skolen frem til den 20. april. Foto: Keld Stampe.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce