Annonce
Erhverv

Vinduescenter fra Esbjerg udvider med butik og flere ansatte i Kolding: - Vi ser en stor vækst i området

Claus Mose (tv.) og Frank Lyngholm ejer sammen afdelingen i Kolding, hvor Claus Mose bliver daglig leder og sælger. De to har været venner siden teenagealderen. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Trods corona ser Tømrer og Vinduescenter Esbjerg masser af potentiale på vinduesmarkedet i Trekantområdet, og derfor åbner de nu en afdeling i Kolding. Indtil videre søger de et par montører til fuldtidsansættelse.

Kolding: Torsdag den 11. februar var officielt åbningsdagen for Tømrer og Vinduescenter Kolding, der efter 19 år som udelukkende Esbjerg-baseret firma nu åbner en afdeling i Kolding.

Vinduesbutikken, der har specialiseret sig i salg og montering af vinduer og døre til private og boligselskaber, åbner i 300 kvadratmeter udstillingslokaler på Vejlevej 328, hvor virksomhedens montører også vil køre ud fra. Den nuværende coronanedlukning betyder dog, at butikken endnu ikke må lukke kunder indenfor.

- Det kan vi desværre ikke, men vi er her, og telefonerne er åbne. Vores hjemmeside er også klar, og vi har da også allerede fået flere henvendelser og ordrer i bogen. Selv om vi ikke må få folk ind her, må vi jo stadig gerne køre ud til kunderne, siger Claus Mose, der sammen med Frank Lyngholm ejer Tømrer og Vinduescenter Kolding.

Annonce

Forudser stor travlhed

Makkerparret har siden coronapandemiens start arbejdet på åbningen i Kolding. Ifølge Claus Mose og Frank Lyngholm er corona nemlig intet benspænd for branchen, mens de samtidig ser et stort, umættet marked i Trekantområdet, særligt i forhold til renovering af private boliger.

Tømrer og Vinduescenter Kolding har til huse på Vejlevej 328, hvor Kolding Pejsecenter tidligere lå. Butikken er grundet corona lukket i øjeblikket, men den åbner så snart, det er muligt. Telefonerne er dog allerede åbne, mens montørerne også kører ud. Foto: Marie Prangsgaard Helms

- Vi har rigeligt at se til i Esbjerg. Samtidig ser vi en stor vækst i området, mere end i Esbjerg. Vi har set, at der mangler en vinduesforretning her. Der er mange køkkenfirmaer, men ingen med vinduer. Og så vidt jeg ved, er der flere vinduer end køkkener i et hus, siger Frank Lyngholm og føjer til:

- Jeg tror, vi får meget, meget travlt i det kommende år. Jeg tvivler på, at folk kommer ud og rejse, så flere vælger nok at renovere deres hus. Noget skal pengene jo bruges på, og vi oplever også allerede en stor efterspørgsel i området.

Annonce

Søger montører

Den forudsete travlhed betyder også, at der søges flere montører til Kolding-afdelingen, som i forvejen har ansat to.

I butikken udstilles foruden vinduer fra velkendte producenter også virksomhedens eget brand, New York Furniture. Her er det såkaldte New Yorker-skydedøre, mens der også vil være enkelte møbler fra brandet. Foto: Marie Prangsgaard Helms

- Vi søger flere, og man er meget velkommen til at sende os en ansøgning eller køre forbi og banke på. Vi tænker at løbe det stille og roligt i gang, men det er klart, at vi skal bruge nogle montører fra en start, siger Frank Lyngholm.

Claus Mose, der bor i Kolding, bliver daglig leder og sælger i Kolding-butikken. Han får her selskab af en deltidsansat sælger, mens Frank Lyngholm, der er daglig leder og eneejer af Esbjerg-afdelingen, primært vil være i Esbjerg.

Tømrer- og vinduescenter Esbjerg og Kolding

  • Tømrer- og vinduescenter Esbjerg specialiserede sig i 2003 med salg og montering af vinduer og døre. Frank Lyngholm og Claus Mose startede virksomheden sammen. I 2008 trådte Claus Mose ud af Esbjerg-virksomheden, hvor Frank Lyngholm i dag er eneejer og daglig leder.
  • De har nu sammen startet Kolding-afdelingen, hvor de deler ejerandelen. Her bliver Claus Mose daglig leder.
  • I Esbjerg er der ansat 12 montører, mens det i første omgang er planen, at der skal ansættes fire montører i Kolding. Desuden er der en deltidsansat sælger og en bogholder i firmaet.
  • Virksomheden forhandler primært velkendte mærker som Velfac, Outrup og Velux, mens virksomhedens eget brand, New York Furniture, også vil være at finde i butikken.
Annonce
Erhverv For abonnenter

Prisvinder rykkede teltpælene op flyttede efter læreplads: For at beskytte arbejdspladsen blev ny kæreste sat på pause

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Rapport lækket: Omstridt specialskole ramt af skimmelsvamp

Danmark For abonnenter

Plejekrævende kvinde efter måneders konflikt om videoovervågning af hjemmehjælpere: Jeg har ikke haft det bedre, end siden de private hjælpere kom

Billund

Vestjysk Bank slår revner: Loftet er i fare for at falde ned

Tønder

Opfordring til unge: Lad jer nu vaccinere

Nordtyskland

Synet af deres dødskamp ophidsede ham seksuelt: 41-årig dræbte to prostituerede

Esbjerg For abonnenter

Marvin og Christoffer har opfundet vandfanger, der skal redde klima, dyr og de fattige lande: Dyster mod ældre gymnasieelever om flere tusinde kroner

Erhverv

Virksomheder mangler hænder: DA-boss vil skærpe sanktioner for ledige, der ikke tager et job

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Sag om snyd mørklægges: Golfspiller beskyldes for fusk af klubkammerater

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Varde

Begge er salgschefer i store, internationale virksomheder - nu vil de i byrådet

Varde For abonnenter

Brændt nedlagt skole solgt på tvangsauktion nummer to: Der kom langt højere bud denne gang

Vejen

Landmænd dropper kærligheden: Samler ind på Brørup Marked

Annonce