Annonce
Vejen

Vinforretning får igen nej til at flytte forretningen

Indehaverne af vinforretningen, Vin for Dig, Mathias Bruhn og Marco Schmidt, har i længere tid bøvlet med butik og lager på to forskellige adresser. Nu må de se sig omkring for at finde en mere egnet forretningsadresse. Foto: Søren Dippel
Vin for Dig opfordres til søge om en ny byggetilladelse. Det skal være en ansøgning, som kan overholde det nuværende plangrundlag.

Brørup: Efter anmodning fra byrådsmedlem Marion Mortensen (V) besluttede byrådet tidligere på måneden, at Udvalget for teknik og miljø på ny skulle behandle sagen omkring vinforretningen, Vin for Digs, planer om at flytte forretningen til en adresse uden for Brørups bycenter.

Men igen blev det til et afslag. Der kan ikke dispenseres fra lokalplanens bestemmelser, sådan som udvalget også tidligere har fastslået.

- I mellemtiden er der blevet udarbejdet nye bilag i sagen, og det er sådan set også et godt initiativ, Vin for Dig har taget, men hvis vi skal holde liv i handlen i Brørups bymidte, kan vi ikke bare give en dispensation. Vi har også fået henvendelser fra andre interesserede, siger udvalgsformand Vagn Sørensen (V).

Udvalget opfordrer dog Vin For Dig til at sende en ny revideret ansøgning om byggetilladelse, men denne gang en ansøgning, der kan imødekommes inden for det nuværende plangrundlag.

- Her er det så planen, at kommunens forvaltning, skal kontakte Vin for Dig for om muligt at hjælp med at finde frem til en løsning, siger Vagn Sørensen.

Kun få besøgende kunder

I ansøgningen om byggetilladelsen oplyser Vin for dig, at der fra den ønskede adresse på Merkurvej kun vil blive et begrænset og et ubetydeligt salg til besøgende kunder.
Annonce

Ikke holdbart længere

Vin For Dig ønsker at flytte forretningen fra Torvegade 1 til Merkurvej 1A, da de nuværende lokaler ikke mere kan rumme forretningen.

I ansøgningen oplyser Vin for dig, at man ønsker at udvide udvalget af varer med for eksempel vinkølere, borde, stole og andet og samtidig udvide andelen af handel på internettet.

På nuværende tidspunkt har Vin for Dig sit lager på en anden adresse end der, hvor forretningen er. Det er ifølge ansøgningen ikke længere holdbart.

Vin for Dig har også søgt efter egnede forretningslokaler i Brørups bymidte, men her findes der ingen lokaler, som kan imødekomme de behov, forretningen har for lagerkapacitet og plads til udstilling.

Indehaver af Vin for Dig, Mathias Bruhn, ønsker ikke at kommentere udvalgets afslag på ansøgningen, men lader dog forstå, at han nu vil overveje, hvordan forretningen kommer videre i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce