Annoncørbetalt indhold

Vink farvel til genstridigt fedt med fedtfrysning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsvinder din topmave eller ridebukselår ikke, uanset hvor meget du står og sveder i fitnesscentret? Nogle fedtdepoter kan være så stædige og genstridige, at selv timevis af træning ikke kan få bugt med dem.


Annonce

Her kan fedtfrysning være en unik mulighed for at vinke farvel til det fedt, der bare ikke vil slippe. Du bliver her klogere på, hvordan fedtfrysning virker, og hvordan den kan hjælpe dig af med dit overflødige fedt.

Reducér fedtet effektivt

Hvis du ønsker en behandling med fedtfrysning, skal du altid sørge for at få en kompetent behandler til at foretage den. Hos N’AGE er de eksempelvis eksperter i fedtfrysning med den verdenspatenterede CoolSculpting, der effektivt fryser genstridigt fedt væk.


Et håndtag påsættes det område, du ønsker at fedtreducere. Det kaldes en påsætning. Nogle områder kræver flere håndtag og påsætninger – det afhænger helt af din krop. Efter én behandling kan du reducere fedtceller med op til 25 %. Behandlingen gør ikke ondt, men kan være forbundet med en smule ubehag, mens det står på.

Frys genstridigt fedt væk – uden brug af kirurgi

Fedtfrysning kan komme stædige fedtdepoter til livs helt uden at bruge kirurgi. Det vil sige, at du ikke bliver bedøvet, og at du ikke skal under kniven. Det betyder, at behandlingen er risikofri, og at du ikke har ophelingstid - modsat en fedtsugning, der kræver opheling.


Du kan derfor få foretaget en fedtfrysning i din middagspause – og straks vende tilbage til arbejdet. Helt uden smerter, ar eller andet ubehag.

Nedkøl fedtcellerne indtil de forsvinder

Under en fedtfrysning udsættes dine fedtceller i dine fedtdepoter for så hård kulde, at de til sidst krystalliserer og forsvinder. Helt uden risiko for forfrysninger eller frostskader på huden.


CoolSculpting er en verdensomspændende og FDA-godkendt teknologi til at fryse fedtet væk. Teknologien sørger for, at huden ikke får hårdere frost, end den kan tåle ved hele tiden at overvåge temperaturen.


Når først fedtcellerne er ødelagte, kommer de ikke tilbage. Derfor er en fedtfrysning også en permanent løsning. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage på igen. For selvom du reducerer antallet af fedtceller, kan de resterende stadig vokse, hvis du tager på i vægt.

Slip af med topmave eller mormorarme

Er du særligt ked af din topmave, der bare ikke ser godt ud i stramme kjoler? Eller forsøger du at gemme mormorarmene væk i langærmede bluser?


Behandlingen fryser effektivt fedtet væk på flere områder af kroppen:


●    Topmave

●    Mormorarme

●    Ridebukselår

●    Bh-delle

●    Knæ

●    Hage

●    Og mange flere

Kan alle få en fedtfrysning?

Langt de fleste har gavn af en fedtfrysning. Dog er behandlingen ikke egnet til dig, hvis du er meget overvægtig.


Heller ikke gravide, folk med diabetes, pacemaker, nedsat leverfunktion, brok og Raynauds syndrom kan få en fedtfrysning.

Book en tid til en slankere krop

Er du blevet nysgerrig på, hvordan en fedtfrysning kan hjælpe dig på vej til den slanke krop, du drømmer om? Så kan du altid booke en konsultation med professionel rådgivning omkring dine muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.