Annonce
Esbjerg

Vinskole: Med madanmelderen på skolebænken

Lær om vinens verden med madanmelder Martin E. Seymour. Foto Scanpix, Anne Bæk
I foråret 2020 tog avisens madanmelder niveau ét på Vinakademiets sommelieruddannelse. I denne nye serie vil han videreformidle det, han har lært, så interesserede læsere også kan blive klogere på vinens verden. Nedenfor har vi samlet alle kapitlerne:
Annonce

Kapitel 1: Vinens oprindelse, vinlusen der næsten gjorde en ende på vinproduktionen i Europa, og forskellen på kloner, mutationer og krydsninger.

Kapitel 2: Klima, jordbundsforhold og et par af de kneb, vinbonden bruger for at justere sin vin.

Kapitel 3: Druens opbygning og nogle af de kneb som vinmageren har i værktøjskassen.

Kapitel 4: Hvordan man laver sin vinanalyse.

Kapitel 5: Hvordan man kombinerer det, der er i glasset, med det, der er på tallerkenen.

Kapitel 6: Vine fra Alsace og Loire.

Kapitel 7: Bourgogne og Bordeaux.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce