Annoncørbetalt indhold

Vintage møbler er det nye

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Prøv det nye men brug det gamle

Møbler med charme, der giver din indretning et personligt præg. Det at tage vintage og antikke møbler med i sin indretning af boligen, er blevet populært igen. Mange ser det som et kreativt projekt og måske som en udfordring, at skulle hen og slibe og male de gamle møbler. Men det behøves det slet ikke at være. Læs herunder og find ud af hvorfor.

Annonce


Det er nemt på Google at søge frem til forskellige udbyder af vintage- og antikke møbler. Eksempelvis har Nohr Antik et stort udvalg af møbler. Mange vintagemøbler står i deres originale stand, hvor de blot har fået en polering. Det har sin charme at tage et gammelt møbel ind i sin indretning og det har noget originalitet med sig. Hvis du er mere til farver og at der skal ske noget i din indretning, er mange af vintage møblerne malet i forskellige farver. Det ville være underligt, hvis du ikke kan finde et, der passer netop ind i din indretning og smag.

 

Vintage møbler – hvad kan de?

I forhold til design har vintagemøbler sit eget look. Et look der kan give dig noget helt specielt. Vintagemøbler har et robust men enkelt design. Dette er med til at gøre, at møblerne forbliver tidsløse – og det tidsløse går ikke bare af moden. Med et tidløst design har du nemmere ved at bruge dem i din indretning og altid være med på moden.


Vintagemøblerne er på mode og er kommet for at blive. Du kan lade dig inspirere ligesom så mange andre og skabe dit helt eget moderne hjem ved brug af gamle møbler. Du skal bare gå tilbage i tiden og finde de møbler, der passer bedst ind hos dig og i din indretning. Selvom det er gamle møbler, er der stadig en charme over et vitrineskab, en slagbænk eller et chatol. De kan anvendes på forskellige måder og det er kun kreativiteten der sætter grænser.

  

Vil du gerne have peppet din bolig op men ved ikke helt hvordan?

Det kræver ikke særligt meget at give din bolig et nyt look. Det kan blot være nogle få justeringer eller omrokeringer, der skal til, for at peppe din bolig op. Du skal heller ikke lede særlig langt for at finde nogle møbler med et design, som falder i din smag.


Er du vild med gamle møbler og er faldet for deres charme men ikke helt vil ud i et ’’gør – det – selv – projekt’’, hvor du skal hen og finde forskellige redskaber frem samt købe maling, er der andre muligheder for, at give din indretning den makeover, som du gerne vil have. Så er der flere forskellige nyheder af antikke møbler hos Nohr Antik

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.