Annonce
Haderslev

Vinterbadere er klar til indvielse af sauna på Hejsager Strand

Så dejligt at få varmen igen efter en kold dukkert. Fra venstre Linda Holst Møller, Ulrik Møller og Henrik Neumann glæder sig over det nye tilbud for vinterbaderne på Hejsager Strand. Privatfoto
1. september lyder startskuddet for Næssets nye vinterbadeklub - Vinterbad og Sauna- Hejsager. Der er åbningsfest sidste lørdag i august.
Annonce

HEJSAGER:  En gruppe  lokale vinterbadere  er lykkedes med at  få opført en lækker sauna ved Hejsager Strand.

Flere fonde har bidraget til finansiering af projektet, fortæller Henriette Linnig fra styregruppen i en pressemeddelelse.

- Nu er saunaen færdig og den er blevet rigtig flot. Vi glæder os rigtig meget til at tage den i brug. Vi håber, vi kan slå dørene op den 1.september, siger Henriette Linnig.


Vi er en social badeklub og alle er velkommen.

Henriette Linnig, medlem af styregruppen


Vinterbad og Sauna - Hejsager en afdeling under Næsset Motion og Fitness, der vil fremme vinterbadning og styrke det lokale fællesskab i området omkring Haderslev samt bidrage med aktiviteter, der fremmer liv på den lokale kyststrækning.

- Vi er en social badeklub og alle er velkommen. Alle bidrager til et aktivt fællesskab og sørger for, at der er pænt og rent omkring saunaen og vi hjælper hinanden med vedligehold, fortæller Henriette Linnig om den nye afdeling.

Annonce

Gratis armbånd til de første 150 medlemmer

Der åbnes for tilmelding den 15. august på Næssets hjemmeside.

Det bliver efter først til mølle princippet!

MEN for de første 150 medlemmer følger et gratis armbånd til sauna brikken, der giver  betalende medlemmer adgang til saunaen.

- Åbningstiderne afhænger af, hvor mange medlemmer vi bliver -  jo flere medlemmer, og jo flere timer holder saunaen åben, konstaterer Henriette Linnig.

Under hensynstagen til Covid-19 inviterer styregruppen til åbningsfest lørdag den 29. august fra klokken 13 til 15 ved saunaen.

Den nye vinterbadeklub har også fået en Facebookside: ”Vinterbad og Sauna Hejsager”, hvor man kan finde mere info om blandt andet åbningstider.

Vinterbad og Sauna- Hejsager

For to et halvt år siden tog en gruppe vinterbadere ved Hejsager Strand initiativet til at få en sauna på stranden, der er et populært udflugtsmål for vinterbadere fra nær og fjern.

Projektet har fået penge fra Nordea fonden ”Kysten er klar”, Anlægsfonden, Sydbank og borgerbudgettering.

Saunaen skal drives af frivillige ildsjæle og driftes via indmeldelsesgebyr og kontingent.

For at blive medlem skal man betale et engangsbeløb (indmeldelsesgebyr) på 500 kroner, og et års kontingent, gældende fra 1. september til 31. maj, koster 1000 kroner.

Medlemmer får adgang til saunaen med et nøglebrik, der koster 60 kroner, og de får desuden et armbånd, der skal bæres synligt. Der åbnes for tilmelding den 15. august.

Saunaen på Hejsager Strand indvies ved en åbningsfest lørdag den 29. august, men allerede fra den 15. august åbnes der for tilmelding. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce