Annonce
Kolding

Vinterbadere vinder publikumspris: Vandt dyst mod to andre foreninger

Badebroen i Strandhuse har ligget der i flere år, og i efteråret 2020 kom bygningen, der blandt andet huser, sauna, toiletter og omklædningsfaciliteter op at stå. Det er dette initiativ, som vinterbadeforeningen Hop i Fjorden bliver hædret for, da man i foreningen har arbejdet hårdt for at få projektet gjort til virkelighed. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Vinterbadeklubben Hop i Fjorden blev vinderen af årets publikumspris, som Kolding Kommune uddeler. Foreningen dystede mod to andre foreninger om at få flest stemmer.

Kolding: Et fjordbad med sauna, toiletter og omklædningsfaciliteter lige ned til fjorden og lige ved siden af den arkitekttegnede badebro.

Dét initiativ har nu givet vinterbadeforeningen Hop i Fjorden sejren i afstemningen om at vinde Årets Publikumspris 2020 i Kolding.

Prisen er en af de priser, der uddeles af Kolding Kommune til idrætsforeninger, trænere og sportsfolk hvert år. Normalt plejer priserne at blive uddelt ved en særlig prisfest, men på grund af corona sker det uden stor festivitas i år.

Annonce

Det er borgerne i Kolding, der kunne stemme på de tre foreninger, som var nomineret til Årets Publikumspris, og flest stemte altså på Hop i Fjorden, der var nomineret for dens etablering af fjordbadet i Strandhuse, som foreningens mange medlemmer har glæde af.

Overrækkelsen af prisen skete sidst på eftermiddagen onsdag ved badebroen, hvor formanden for fritids- og idrætsudvalget, Søren Rasmussen, overrakte prisen til repræsentanter for Hop i Fjorden.Fritids- og Idrætsudvalget havde tidligere på året udvalgt tre kandidater, der skulle kæmpe om titlen som Årets Publikumspris 2020 i Kolding Kommune. Vinterbadning hitter og det kan tydeligvis ses på resultatet af den offentlige afstemning om årets pris, der går til netop vinterbader foreningen Hop i Fjorden.

- Foreningen har knoklet benhårdt for at lykkedes, så de fortjener et skulderklap for et kæmpestort stykke frivilligt arbejde, der kommer rigtig mange til gavn, lyder blandt andet i begrundelsen for sejren til vinterbadeforeningen.

De to andre nominerede var bowlingklubben BK Trekanten KIF for et bowlingarrangement for kommunes bosteder og mountainbikeklubben MTB 6000 for at skabe et foreningstilbud med fællesskab og motion for alle, som stærke kerneværdier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Afspærring i Østergade fjernet: Beboere må flytte permanent

Annonce