Annonce
Tønder

VIP-arrangement: Borgmesteren og fruen inviterer indenfor

Borgmester Henrik Frandsen har flere gange stået på festivalens store scene, dog ikke som musiker, men som taler. Den 29. marts åbner han rådhusdøren for op til 100 VIP-gæster forud for en støttekoncert for den aflyste festival i år. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Der skal ikke kun spilles musik og fortælles historier fra Schweizerhalles scene lørdag den 29. august. Forud for støttekoncerten i forbindelse med den aflyste Tønder Festival inviterer borgmester Henrik Frandsen og hustruen Jette Frandsen inden for til et VIP-arrangement på rådhuset. Her venter ud over et buffet og ginsmagning fra det nyoprettede lokale destilleri Brinksgaard også en musikalsk overraskelse.

- Ulrik Bossen (initiativtageren til støttekoncerten, red.) kontaktede rådhuset og spurgte, om vi ville lægge navn, titel og rådhuset til. Det vil vi meget gerne. Det er vigtigt, at vi alle sammen bakker op så meget som muligt, når det gælder Tønder Festival eller Klostermærken, som vi har i denne weekend, så vi kan få så meget ud af det, som det kan lade sig gøre, siger Henrik Frandsen.

Hvad der gemmer sig bag "en musikalsk overraskelse" hverken kan eller skal røbes her.

- Men jeg kan så meget, at det er fra den øverste hylde, siger Henrik Frandsen.

Billetter til VIP-arrangementet koster 1250 kroner pr. person. Ud over forplejning og underholdning på rådhuset omfatter prisen også en koncertbillet og transport fra rådhuset til Schweizerhalle.

Der udbydes 100 VIP-billetter, der efter først til mølle-princippet fra på mandag den 10. august sælges via festivalens hjemmeside www.tf.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce