Annonce
Tønder

Virksomhed spreder solskin med kolde kontanter

Ferieudlejning Sol og Strand på Rømø og bureauchef Hanne Meyer glæder sig til igen i år at kunne uddele midler til lokale projekter og idéer.Pressefoto
Sol og Strand Feriehusudlejning vil for andet år i træk uddele "en lokal håndsrækning" til projekter eller idéer, der skaber glæde i lokalområdet.
Annonce

Rømø: Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning initiativet "den lokale håndsrækning", der har til formål at støtte initiativer, som skal gøre lokalsamfundet mere attraktivt at bo og holde ferie i.

I den forbindelse blev der uddelt penge til de frivillige brandmænd på Rømø, Rømø Skovlegeplads og Rømø Musikfestival.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og det har været en fornøjelse at opleve alle de engagerede foreningsfolk, der findes i vores område, siger bureauchef Hanne Meyer i en pressemeddelelse.

Nu er bureauchefen på udkig efter nye projekter at støtte på Rømø, Ballum, Arrild og Højer, og hun ser frem til, at hun om kort tid igen kan honorere lokale ildsjæle.

- Der er frist for indsendelse af en kort ansøgning 2. februar, og jeg håber at modtage et væld af ansøgninger fra foreninger, som gerne vil have del i vores håndsrækning på i alt 50.000 kroner, siger Hanne Meyer videre.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Efter ansøgningsfristens udløb vil der blive udvalgt tre projekter blandt alle indkomne forslag. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der hører under kontoret på Rømø, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og man kan finde mere information om mulighederne på Sol og Strands hjemmeside.

Der er på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor Sol og Strand udlejer sommerhuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce