Annonce
Billund

Virksomheder punger ud: GGIF's corona-lotteri har fået støtte for 70.000 kroner

Lars V. Jørgensen, Martin Østergaard, Kris Jensen Skriver og Christian Thorne er en del af den gruppe, som har arbejdet på et lotteri til fordel for GGIF Fodbolds ungdomsafdeling. Privatfoto
Indsamlingen af gevinster til lotteriet er gået over al forventning. Der er præmier for omkring 70.000 kroner.
Annonce

Grindsted: Det bliver lørdag den 20. september, at Grindsted GIF’s fodboldafdeling vil udtrække vinderne af sit store lotteri. Det vil ske i forbindelse med, at Grindsteds bymidte bliver vært for de danske mesterskaber i beachvolley.

Lotteriet er sat i verden af en otte personer stor eventgruppe, som ønskede at indsamle midler til fodboldklubbens ungdomsafdeling. Den bliver nemlig indirekte ramt af coronakrisen, da manglende sponsorater og ikke mindst det aflyste Musik i Gryden er årsag til, at der mangler en større sum penge i klubkassen. Derfor blev en række lokale erhvervsdrivende spurgt, om de ville sponsorere præmier til et lotteri.

- Vi er ovenud taknemmelige og solte af den opbakning, vi har fået fra alle mulige butikker og virksomheder, der har valgt at støtte vores initiativ med et lotteri, hvor hver en krone går til børne- og ungdomsfodbolden i GGIF. Der er virkelig mange, der bidrager med alt fra vine, gavekort og koncertbilletter til en attraktiv fodboldrejse, fortæller Martin Østergaard, der er far til en ungdomsspiller i Grindsted GIF.

Annonce

Præmier for 70.000 kroner

Faktisk har der været så stor succes med indsamling af præmier, at det har været nødvendigt at få spilmyndighedernes godkendelse til lotteriet.

- Vi har præmier for cirka 70.000 kroner, og ved køb af et lod støtter man ikke blot GGIF Fodbold, men man har faktisk også en rigtig god chance for at vinde en præmie. Som det ser ud nu, er der gevinst på cirka en ud af 10 lodder, hvilket er særdeles gode odds i et lotteri, siger Christian Thorne, der selv er meget aktiv i Grindsted GIF’s fodboldafdeling som træner for klubbens bedste seniorhold, ligesom han har en søn, der spiller i ungdomsafdelingen.


Den nye dato 20. september giver bedre mulighed for at sælge lodderne, og vores medlemmer får en særdeles vigtig opgave i at få solgt samtlige 1200 stk.

Christian Thorne


I den kommende tid vil en del mennesker i og omkring Grindsted derfor blive mødt med et ønske om at købe lodder i lotteriet. Lodderne kan desuden købes i Magion inden for informationens åbningstid.

Annonce

Bedre tid

At udtrækningen af vinderne er blevet udskudt, bliver af arrangørerne ikke set som nogen ulempe. Det giver nemlig bedre tid til at få det hele til at klappe.

- Den nye dato 20. september giver bedre mulighed for at sælge lodderne, og vores medlemmer får en særdeles vigtig opgave i at få solgt samtlige 1200 stk, siger Christian Thorne.

Salget af lodder bliver skudt i gang i begyndelsen af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce