Annonce
Erhverv

Virksomheder skal hjælpe Jobcenter Billund med at levere bedre service

Jobcentret holder til på rådhuset i Grindsted. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce

Billund: Jobcenter Billund blev i efteråret kåret som landets bedste jobcenter af  Fagbevægelsens Hovedorganisation. Nu vil Billund Kommune være endnu bedre.

Derfor sender kommunen snart et spørgeskema ud til en lang række lokale virksomheder for at spørge, hvad kommunen kan gøre anderledes for i endnu højere grad at skabe et jobcenter, som leverer mest mulig værdi for virksomhederne og mest mulig service for borgerne i kommunen.

Her bliver virksomhederne blandt andet spurgt til deres erfaringer med jobcentrets service inden for rekruttering, opkvalificeringsforløb, praktik og fastholdelse.

Afsender på spørgeskemaet er et nyt midlertidigt politisk udvalg i kommunen. Udvalget blev nedsat sidste år for at gøre beskæftigelsesindsatsen i Billund Kommune endnu bedre.

- I udvalget ser vi bredt på beskæftigelsen i kommunen, men vi dykker også ned i nogle særlige områder - som nu vores virksomhedsservice. Derfor inviterer vi en lang række af kommunens virksomheder til at give deres mening til kende om, hvordan det egentligt ser ud med virksomhedsservicen i vores jobcenter gennem en spørgeskemaundersøgelse. Vi håber, at mange vil deltage, så vi får et så fyldestgørende billede som muligt, siger Ole Marcussen (S), formand for udvalget.

Det nye udvalg

Udvalget er et midlertidig politisk udvalg, som skal se på beskæftigelsesområdet i Billund Kommune. 

Udvalget bliver også nogle gange kaldt et paragraf 17, stk. 4-udvalg, da det er den paragraf i Styrelsesloven, som giver byrådet mulighed for at nedsætte midlertidige politisk udvalg til at varetage særlige opgaver.

I udvalget sidder formand Ole Marcussen (S), Lars Hansen (C), Bjarne Larsen (V), Kris Jensen Skriver (S), Annette Lundgaard (V) og Mogens Jørgensen (DF).

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce