Annonce
Esbjerg

Virtuel stafet gav 230.000 kroner

Esbjerg: Omkring 300 esbjergensere brugte Store Bededag til at gå eller løbe på deres egne ruter, og over 20 musikere og lokale bands sendte live fra Little London og bidrog med en koncert til Stafet for Livet Esbjerg. I alt udmøntede de 12 timer sig til et overskud på 230.000 kroner.

Ideen om et støttearrangement opstod på pubben Little London, hvor ejerne, Lars Prisfeldt, Carsten Prisfeldt og Anders Davidsen, besluttede sig for at gennemføre en stribe auktioner på pubbens Facebook-side og en fire timers støttekoncert til fordel for Stafet For Livet Esbjerg. Solisten Tanni Christine var straks med på ideen og udover at medvirke under koncerten fredag aften, har hun også stået for planlægning og organisering af det musikalske program.

Formanden for Stafet for Livet i Esbjerg, Søren Andersen, øjnede en mulighed for at koble noget mere på, og fredag middag stod 12 hold med i alt 300 deltagere klar med løbe- eller travesko for at varme op til aftenens underholdning og auktioner. Deltagerne havde selv tilrettelagt deres runder, så man på den måde var sikker på at overholde forbuddet mod forsamlinger med flere end 10 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce