Annonce
Indland

Virussmitte på TV2: Medarbejderne er bekymrede

Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Produktionen på TV2 vil sandsynligvis blive ramt, hvis flere medarbejdere skal i karantæne for coronavirus.
Annonce

Flere medarbejdere på TV2 er bekymrede, efter at det er kommet frem, at en medarbejder på TV2 News er blevet smittet med coronavirus.

Det siger nyhedsdirektør på tv-stationen Mikkel Hertz.

- Der er nogle, der er bekymrede, og det forstår jeg godt. Det var jeg også selv, da jeg lige hørte det.

- Men den bekymring forsøger vi med myndighedernes hjælp at italesætte og prøver at give så klare svar som muligt på de spørgsmål, der måtte melde sig, siger han.

Medarbejderne på TV2 på Teglholmen i Københavns Sydhavn er torsdag formiddag blevet indkaldt til et møde, hvor Styrelsen for Patientsikkerhed også vil være til stede for at svare på spørgsmål.

Den smittede medarbejder, Jakob Tage Ramlyng, havde været på skiferie i Italien, og var onsdag taget på arbejde.

Han valgte i samråd med sin chef at tage hjem igen, da han begyndte at føle sig dårlig tilpas, og natten til torsdag fik han besked på, at han var smittet med coronavirusset.

Styrelsen for Patientsikkerhed vil i løbet af torsdagen tage kontakt til de personer på TV2, der kan risikere at være blevet smittet, for at finde ud af, om de skal i karantæne.

- Hvor mange der i givet fald skal i karantæne, ved vi ikke endnu, men det kommer sikkert til at påvirke vores produktion på en eller anden måde, men i hvor høj grad ved jeg ikke, siger Mikkel Hertz.

- Vi var i nat bekymret for, om vi skulle lukke hele huset ned med det samme, men det har vi fået at vide, at der ikke er grund til.

Sundhedsmyndighederne har nemlig oplyst tv-stationen om, at der går mellem 2 til 12 dage, fra man er smittet, til man kan give smitten videre.

TV2 er torsdag morgen endnu ikke begyndt at sende medarbejde hjem, der enten har været i kontakt med den smittede eller som er meget bekymrede.

- Vi risikerer at gøre noget forkert, hvis vi gør noget, for jeg ved ikke, om de må tage en bus eller taxa hjem, så vi afventer myndighedernes vejledning, siger Mikkel Hertz.

Jakob Tage Ramlyng er den første i Danmark, der er blevet konstateret smittet med coronavirus.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Sønderborg For abonnenter

Mor dybt frustreret over fortsat nedlukning af skoler: - Min dreng har intet at se frem til

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce