Annonce
Læserbrev

Vis jeres mandsmod - de lokale “gule veste fra internettet”

Læserbrev: Så er det nu ved at være nu. I ugens løb har man kunne se, at de konservative i Varde Kommune er i gang med at sætte holdet til kommunalvalget 2021 og i Venstre har vi også haft møde med kommunalvalget på dagsorden.

Personligt håber jeg, at nogle af dem, som der gang på gang kommer med meget kritiske og nogle gange grænseoverskridende, personlige kommentarer, seriøst vil overveje muligheden for at blive en del af det kommende byråd. Find jeres parti, gør en forskel for samfundets skyld - tag ansvar, vær en del af løsningen. Det er bare for let at gemme sig bag tastaturet og være kritisk.

Vi er 25 byrådsmedlemmer, og jeg kan næsten med sikkerhed sige, at alle ønsker så mange kandidater som muligt for at skabe det bedste for borgerne og for Varde Kommune. Sådan oplever jeg det i til hverdag i mit parti, når vi arbejder med at få nye til at stille op til byrådsvalget. Ingen er fyldt med taburetklister, og alt foregår 100 procent demokratisk. Så kom frem af busken, find jeres støtter og bliv valgt, lav løsninger og gør en indsats. Kom med konstruktive løsninger fremfor nedgørende angreb og vær en del af et team, som både kan være stærkt uenige og enige - sådan er byrådsarbejdet også. Det har jeg respekt for og lad den bedste mand/kvinde vinde - bare vi bevarer den gode tone on- og offline.

Peter Nielsen. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce