Annonce
Læserbrev

Visdom. En dybfølt tak til Grethe Tofterup

Annonce

Læserbrev: Hvad skulle Vejen Kommune gøre uden den visdom, der besiddes af en socialdemokratisk ekspolitiker?

Grethe Tofterup har i et par omgange udtrykt sin mening om blandt andet minimumsnormeringer, senest i JV 13. november.

I sit indlæg udfolder Grethe T. en sand overflod af talgymnastik - hentet fra Danmarks Statistik, og omtaler bl.a. hvorledes Norge, Finland og Sverige håndterer minimumsnormeringer på børnepasningsområdet.

Men kæden hopper da helt af efter bemærkningen om, at “tal alene gør det ikke”. Grethe T. stiller herefter en længere række af de allermest banale spørgsmål, som jeg må opfatte som hendes “håndsrækning” til de, der arbejder med børnepasning i Vejen Kommune i dag.

Af hjertet tak til socialdemokraternes “forhenværende”, men tror Grethe T. måske, at selvstændig tankegang, herunder håndtering af disse “lavthængende frugter” er en disciplin, der er totalt ukendt for udvalg og embedsfolk på området?

Grethe T. afslutter sit indlæg med ordene: “så få fokus på de forbedringer, der er mulige straks og arbejd langsigtet også”.

Novra... Hvad skulle Vejens skolevæsen gøre uden den slags vejledninger, må man vist spørge i et lettere ironisk tonefald?

Findes der noget smukkere, end en seriøs “forhenværende”, der af hjertet deler ud af sin ekspertise til et - må man forstå - helt tanke- og perspektivforladt børnepasningsområde? Nej vel?

Sååhh... Tak for (op)sangen til Grethe Tofterup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce