Annonce
Aabenraa

Visionært par får initiativpris

Susanna og Morten Skakke vil gerne sende en tak til Jens Jensen, som de købte bygningen af. For havde han ikke valgt at sælge til dem, havde ægteparret ikke kunnet få opfyldt deres drøm, og de havde ikke det vidunderlige hjem, de har nu
Annonce

VARNÆS: Susanna og Morten Skakkes arbejde med den gamle skole i Varnæs får i dag en pris.

Det er Varnæs Birk Borgerforening, der giver deres initiativpris til ægteparret, fordi de har reddet den kulturhistoriske bygning fra forfald og gjort en indsats for at bevare den originale arkitektur.

Prisen er Susanna og Morten Skakke meget stolte over, for nu kan alle andre også se det, som ægteparret så, da de for tre år siden købte skolen.

– Det er en kæmpe sejr, når andre også kan se det. Vi troede på det fra starten af og har aldrig selv tvivlet på, at det kunne lade sig gøre. Det var der ikke mange andre, der gjorde. Derfor er vi meget glade for den anerkendelse, fortæller Morten Skakke.

Han mener også, at prisen er en unik ting, for han tror ikke, at der er særlig mange steder i landet, at man ser, at lokalsamfundet viser deres opbakning.

– Det er jo de mennesker, der har gået og været kede af, at skolen forfaldt. De viser, at de sætter pris på resultater. Det ser man ikke mange steder, mener han.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce