Annonce
Læserbrev

Vision eller visionsløs?

Annonce

Læserbrev: I disse dage skrives der meget om havnen og den gruppe af politikere, der har valgt at trække sig fra forliget omkring nedlæggelsen Kolding Havn.

Der kommer udtalelser fra den ene og den anden om, hvor godt eller skidt denne beslutning er.

Men det der ikke tales om er, om det i virkeligheden var en vision, eller om det var visionsløst fra starten at træffe denne beslutning.

Min personlige holdning er klar. Det er absolut visionsløst at gøre som alle andre.

Når der refereres til, at andre byer nedlægger deres erhvervshavne og vi derfor bør gøre det samme, mener jeg, at det lige præcis er derfor, vi ikke skal nedlægge Kolding Havn.

Hvis vi blot følger andres fodspor, overhaler vi aldrig og bliver i værste fald blot en kopi af andres beslutninger. Det mener jeg ikke bidrager til noget godt for Kolding Kommune som helhed.

De virkelige visionære vil komme med en plan for udviklingen af Kolding by, der tager udgangspunkt i de stærke sider byen besidder og arbejde på at forstærke disse.

Men det kræver, at man ser virkeligheden i øjnene og ikke lader sig påvirke af politisk storhedsvanvid, der sammenligner Kolding by med hverken København, Aarhus eller Hamborg.

Vi er en provinsby med alle de fortræffeligheder, der er forbundet med dette.

Jeg ønsker, at den politiske ledelse i Kolding indser dette og stopper for en fortravlet vision om at gøre byen til endnu en dårlig kopi af ovennævnte byer, der sammenlignes med.

Vigtigst af alt er at gøre det godt for dem, der bor i vores kommune allerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce