Annonce
Haderslev

Vision Gram ønsker mere synligt politi

Gram har oplevet en dem underlig kriminalitet det seneste års tid. Noget af det er gået ud over Gram Slot, som for eksempel tre tømninger af slotssøen for vand her i sommer. Arkivfoto: Brian Thomsen
En fast politistation i byen har nok lange udsigter.
Annonce

GRAM: Med muligvis ti nye politistationer til deling ud over Fyn og Jylland, står Gram nok ikke i forreste række til at få en af dem, erkender formanden for Vision Gram, John Flemming Hansen:

– Det kunne vi selvfølgelig godt have. Men der ved vi, vi er i hård konkurrence med mange andre steder. Vi har jo lidt udfordringer med lidt hærværk, lidt knallertkøreri og lidt narkoproblemer.

Han efterlyser derfor, at politiet patruljerer noget mere.

– Det kunne være rart, hvis der var noget tilstedeværelse noget oftere, siger han og henviser til nogle af de udfordringer, der har været i byen det seneste års tid.

– Søen er blevet tømt et par gange. Og jeg blev lige i går gjort opmærksom på, at der også er noget hærværk med nogle sten gennem nogle ruder i det område. Ikke kun i relation til slottet. Hvem der er der gør det, ved man ikke rigtig. Men noget tilstedeværelse af politiet og tjek af miljøet kunne jo være med til at afbøde nogle af de ting.

Annonce

Synligt salg af narko

– Narkodelen er også en væsentlig ting. Vi er heldigvis ikke plaget af, at vi ser misbruget i bybillet. Men salget foregår jo, mere eller mindre synligt.

John Flemming Hansen mener ikke, at politiet patruljerer særligt meget i byen.

– Det er meget, meget, meget lidt vi ser politiet. Men det sker da. Det er jo mest, når der kører en politibil gennem byen. Det eneste tidspunkt, jeg har set noget patruljering, var under corona-nedlukningen. Jeg mener, det var i påsken. Der havde jeg en fornemmelse af, at det var for at tjekke forsamlinger i villakvartererne. Ellers ser vi næsten kun en politibil, når den kommer med udrykning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce