Annonce
Esbjerg

VJ Huse lokker med attraktiv beliggenhed i Hjerting

Viggo Jørgensen, VJ Huse, er i fuld sving med at opføre 16 boliger på Myrthueparken i Hjerting. Foto: Ken Mathiesen
Janderup-baserede VJ Huse oplever en ganske pæn efterspørgsel på 16 nye tæt-lave boliger i Myrthueparken i Hjerting, oplyser bygmesteren.

Esbjerg: Viggo Jørgensen har flere end 600 nyopførte boliger på cv’et, og nu er manden bag VJ Huse på vej med nye boliger i Esbjerg-forstaden Hjerting.

Her er VJ Huse i fuld sving med at opføre 16 boliger i bunden af Myrthueparken.

Ejerboligerne bliver det første nye tæt-lave byggeri med fællesarealer og egne små haver i tilknytning til de mondæne parcelhuskvarterer, som i de senere år er skudt op i det nordlige Hjerting tæt på Marbæk, Hjerting Strandpark og kysten ved Ho Bugt.

Boligerne, der har egen have, terrasse og carport med redskabsrum, henvender sig til personer i alle aldre, men især 50 plus, som ønsker at rykke i en mindre bolig med et minimum af vedligeholdelse og havearbejde.

Og ifølge Viggo Jørgensen, der i øvrigt har fået sælgerhjælp på projektet fra sin søn, tidligere professionel fodboldspiller i EfB og Belgien, Jesper Jørgensen, er interessen allerede ganske pæn.

Annonce

Der vil altid være nogen, som vi ikke hører fra igen, men jeg synes, det tegner lovende, og efterspørgslen er i hvert fald stor.

Viggo Jørgensen, bygmester, VJ Huse

Mange reservationer

Inden boligerne er blevet annonceret til salg har mindst 20 personer reserveret en af de 16 boliger. Viggo Jørgensen ved dog også erfaringsmæssigt, at dette tal ikke holder hele vejen hjem.

- Der vil altid være nogen, som vi ikke hører fra igen, men jeg synes det tegner lovende, og efterspørgslen er i hvert fald stor, siger bygmesteren.

Foreløbigt er en køber allerede flyttet ind, og VJ Huse er i øjeblikket ved at gøre boligerne indflytningsklar i etaper. Det er således fortsat muligt for køberne at sætte eget præg på diverse materialevalg.

På den anden side af påske er projektet så vidt, at der etableres åbent hus i en af boligerne, som vil varierer fra 104 til 132 kvadratmeter i størrelse. Grundstørrelserne varierer fra 251 til 392 kvadratmeter, ligesom alle boliger indrettes, så de er fremtidssikret for seniorer.

- For eksempel er vi meget opmærksomme på tilgængelighed i boligerne. Du kan smutte direkte fra carporten ind i boligerne, som også er uden niveauforskelle, siger Viggo Jørgensen.

Priserne på boliger går fra 2.398.000 til 2.898.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce