Annonce
Tarm

VM-finalist glæder sig til at prøve talentet af i New York

Jonas Colkær Thomsen fra Tarm er i disse dage i New York for at kæmpe med om titlen som verdensmester i comuterspillet Fortnite. På billedet er han netop ankommet til USA. Privatfoto.
18-årige Jonas Colkær Thomsen fra Tarm skal i den kommende weekend dyste med om millionpræmier i VM-finalerne i skydespillet Fortnite.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg placerer mig højt i en turnering. De sidste 12 søndage har der været finaler i turneringer, og det eneste, som jeg fokuserer på de dage, er at placere mig højt i de forskellige turneringer.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende ... Jonas Colkær er i skrivende stund allerede stukket af sted til New York for at kæmpe om VM-titlen i Fortnite. Inden take-off nåede han ikke at svare på spørgsmålet her, som er ét af de faste spørgsmål til Dagbladets Her & Nu-gæster. Men hvis vi give et bud, så kunne Jonas måske godt finde på at vise sin gæst en spændende dyst på sin computerskærm.

Mit seneste besøg i en kirke var til min nevøs dåb for cirka tre år siden.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være én der er nogenlunde nem at synge med på, og som mange kender. Så tror jeg ville vælge "Wannabe" med Spice Girls eller "What Makes You Beautiful" med One Direction eller "Baby" med Justin Bieber, da ALLE kender dem og nogenlunde kan teksten.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg enten tage til Las Vegas, Cuba eller Egypten, da det er nogle af de steder jeg gerne vil prøve at rejse hen.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, skulle det være ... Hvis jeg skulle vælge en fra Danmark, så skulle det nok være Bro, men hvis man kunne vælge udenlandsk, ville det nok være Ariana Grande / Post Malone.

Næste uge ser jeg frem til at varme op til verdensmesterskaberne i Fortnite sammen med min organisation Eleven Gaming i New York. Det vil forhåbentlig give et spark mod førstepladsen.

Annonce
En god søndag for mig er en dag, hvor jeg placerer mig højt i en turnering. De sidste 12 søndage har der været finaler i turneringer, og det eneste, som jeg fokuserer på de dage, er at placere mig højt.

Jonas Colkær Thomsen

ALDER: 18 år

PRIVAT: Single

PROFESSION: Professionel Fortnite Spiller for Eleven Gaming

HJEMBY: Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce