Annonce
forside

Vojens BI må en tur ned i serie 2

VOJENS: Trods sejr i sæsonen sidste kamp og hjælp fra SUB Sønderborg, der slog Esbjerg IF 92 med 5-4, rakte det alligevel ikke for VBI, der rykker ned i serie 2.

Holdet slutter på sjettepladsen, og det burde være nok til at klare frisag, men helt ekstraordinært rykker de to dårligste seksere i de seks serie 1-puljer ned, og her er VBI næstdårligst.

- Det er naturligvis skuffende, men vi har over hele sæsonen ikke været stabile nok. Det har handlet om små marginaler, og det er måske godt nok for os at komme ned i serie 2 og igen vinde nogle fodboldkampe, sagde VBI's sportschef, Michael Benkjer, da nedrykningen var en realitet.

Sæsonens sidste kamp mod Ammitsbøl blev en rodet affære, men VBI fik sluttet godt af.

Holdet fortsætter med Nicolai Guldhammer som træner, men må sige farvel til Jacob Petersen, der stopper. Heller ikke Jonas Hansen fortsætter. Han skal være assistenttræner i HFK.

Ammitsbøl/Egtved - Vojens BI 2-3 (1-1)

Fodbold, serie 1

Mål, VBI: 1-1 Jonas Nielsen, 2-2 Sune Refslund, 2-3 Jacob Petersen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce