Annonce
Sønderjyske Ishockey

Vojens-veteran forlænger: Målmændene er på plads i SønderjyskE

35-årige Patrick Galbraith er klar til to sæsoner mere i SønderjyskE. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Patrick Galbraith har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey med yderligere to sæsoner.

Der er mere ishockey i 35-årige Patrick Galbraith.

Også i de næste to sæsoner er Galbraith på kontrakt i SønderjyskE.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Annonce

Patrick Galbraith vendte tilbage til Danmark og SønderjyskE for tre år siden efter ni sæsoner i udlandet. Siden har han været en stærk målmand for sit hold.

Dermed bliver det den samme duo som i den seneste sæson, der skal vogte målet i SønderjyskE. Nicolaj Henriksen har stadig et år tilbage af sin kontrakt.

- Vi har to dygtige målmænd, som hjælper hinanden og konkurrerer på lige fod. De fik begge mange kampe i den forgangne sæson, og også i næste sæson er vi godt besat på målmandsposten med to dygtige målmænd, siger Klaus Rasmussen i pressemeddelelsen.

SønderjyskE's hold

Foreløbigt er disse spillere klar til den kommende sæson i SønderjyskE. Enten har de forlænget, eller også var der et år tilbage af deres kontrakt.

Målmænd: Patrick Galbraith og Nikolaj Henriksen

Backs: Rasmus Lyø, Mike Little, Oliver Gatz og Daniel Galbraith

Forwards: Martin Eskildsen, Yannick Vedel, Mads Eller og William Boysen

- Patrick Galbraith blev sammen med holdet stærkere, som sæsonen skred frem, og især efter nytår gik alder, rutine og klasse op i en højere enhed. Han havde stor ære af vores sejr ved Final4, hvor han virkelig var en afgørende spiller for os, siger Klaus Rasmussen.

Patrick Galbraith har en klar målsætning om at ville nå at vinde et dansk mesterskab med klubben.

- Der var ikke rigtig så meget at tænke over. Da jeg fik tilbuddet, var jeg allerede afklaret med mine egne tanker og ambitioner. Efter de tre år tilbage i klubben er der slet ikke nogen tvivl om, at der på trods af gode resultater stadig mangler noget. Jeg vil vinde et dansk mesterskab sammen med klubben, sammen med min bror og sammen med denne fantastiske gruppe af mennesker. Så at kunne fortsætte arbejdet, vi startede for tre år siden, betyder meget for mig, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce