Annonce
Esbjerg

Politiet leder efter seks personer i forbindelse med et overfald i Esbjerg

Fra venstre ses personerne D, A, E, B og C. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Esbjerg: Syd- og Sønderjyllands Politi udsendte tirsdag en pressemeddelelse, hvor de bad borgerne om hjælp til at få identificeret seks personer.

Årsagen er, at der den 9. august mellem klokken 5.35 og 5.44 fandt et overfald sted i området omkring krydset Skolegade/Englandsgade i Esbjerg. Her blev en 22-årig mand udsat for vold og trusler med kniv.

De seks personer var ikke nødvendigvis involveret i selve overfaldet, men politiet vil dog gerne i kontakt i med dem.

Personerne beskrives som:

A: Mand Dansk Ca. 18 - 22 år 175 - 180 cm høj Almindelig af bygning Iført sort cap, mørk jakke, lyse cowboybukser, hvid t-shirt og sorte sko B: Mand Dansk 20 - 25 år 175 - 180 cm høj Spinkel af bygning Kronraget i siden og meget kort hår på toppen Iført mørk t-shirt og kakibukser Truede med en springkniv C: Mand Dansk 20 - 25 år 180 - 185 cm høj Almindelig af bygning Kort, brunt hår Iført mørk jakke med lynlås og et 3-tal på højre arm, sorte bukser og sorte sko D: Mand Dansk Ca. 20 - 25 år 185 - 190 cm høj Almindelig af bygning Mørkt hår Iført sort læderjakke, hvid t-sthirt, sorte jeans og sorte sko E: Kvinde Dansk Ca. 18 - 25 år 170 - 175 cm høj Almindelig af bygning Langt, sort hår Iført sort kjole og sorte sandaler F: Kvinde Dansk Ca. 18 - 25 år 170 - 175 cm høj Almindelig af bygning Langt, lyst år Iført hvid langærmet trøje, sorte bukser, hvide sko og en skuldertaske

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Fra venstre ses personerne E og F. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Fra venstre ses personerne D, A, B, C og E. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Fra venstre ses personerne D, A, E, B og C. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Fra venstre ses personerne D, A, E, B og C. Foto: SYd- og Sønderjyllands Politi
Fra venstre ses personerne E, B og C. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Langtidssiddende lærerformand går på pension: Jobbet kan både være ensomt og noget værre lort, men jeg vil savne det alligevel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce