Annonce
Speedway

Voldsomt styrt i Polen: Nu skal dansk grandprix-stjerne holde sig i ro

Niels-Kristian Iversen satser på, at han meget hurtigt vil være tilbage på speedwaycyklen. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix
Niels-Kristian Iversen måtte en tur på sygehuset, da han ramlede sammen med verdensmester Bartosz Zmarzlik og styrtede i forbindelse med et træningspas på banen i Gorzów.
Annonce

Når det går galt i speedway, kan det gå rigtig galt.

Normalt sker den slags oftest, når der er løb, men kørerne kan altså også komme galt afsted under træningen.

Spørg bare grandprix-kører Niels-Kristian Iversen, der styrtede i forbindelse med et træningspas på banen i Gorzów.

- Det var rimelig voldsomt. Der er mange måder at falde af på, men mit styrt var ret vildt. Zmarzlik styrtede også, men uheldet var hændeligt. Det er den slags, der desværre sker ind i mellem, fortæller Niels-Kristian Iversen.

Den danske grandprix-kører blev straks kørt en tur på sygehuset. Han havde slået skulderen og også pådraget sig en del andre knubs.

- Jeg røg i røntgen med det samme, men heldigvis har jeg ikke brækket noget. Det er en stor lettelse. Det havde ikke været til at bære, når vi nu har gået og ventet så lang tid på at komme i gang.

Annonce

I polsk karantæne

Iversen har sammen med Danmarks øvrige speedwayprofiler tilbragt de seneste uger i Polen, hvor kørerne først var sat 14 dage i karantæne på grund af coronaen. Nu bliver der så trænet frem mod sæsonstarten i Xtra-ligaen.

Gorzów indleder sæsonen med en hjemmematch mod stærke Leszno søndag den 12. juni, og Iversen krydser fingre for, at han til den tid er fit for fight.

- Jeg er øm og godt forslået lige nu. De kommende dage skal jeg tage jeg den med ro og have behandling en eller to gange om dagen - og så satser jeg på, at jeg midt i næste uge er klar til at komme ud på cyklen igen.

- Det kunne være gået meget værre, så jeg er bestemt fortrøstningsfuld. Heldigvis er min familie kommet herned, så kan de jo passende trøste mig lidt.

Udover verdensmester Zmarzlik er Anders Thomsen også på hold med Niels-Kristian Iversen i Gorzów.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce