Annonce
Sønderborg

Voldtægtssigtet løsladt efter afhøring

Det var inde i og omkring bastionen ved Sønderborg Slot, at politihundene søgte efter spor. To to håndværkere har intet med den mulige forbrydelse at gøre, men fik sig en ekstra morgenpause, mens de ventede på lov til at gå i gang med dagens arbejde. Foto. Birthe Juul Mathiasen
Annonce

Sønderborg: Den 20-årige mand, der onsdag formiddag blev anholdt og sigtet for voldtægt ved Sønderborg Slot, er løsladt efter afhøring.

Politiet vurderede, at der ikke var grundlag for at lade ham fremstille i et grundlovsforhør for at få ham varetægtsfængslet. Manden er dog fortsat sigtet for voldtægt, forklarer Carsten Arentoft Andersen, der er leder af Syd- og Sønderjyllands centrale efterforskning.

I løbet af de næste fire uger ventes anklagemyndigheden at vurdere, om det ender med en retssag.

Den 20-årige mand blev anholdt syv timer efter, at en 19-årig kvinde havde kontaktet politiet og fortalt, at hun var blevet voldtaget i det grønne område ved Sønderborg Slot.

Her var politihunde og betjente onsdag morgen i færd med at sikre spor efter den anmeldte voldtægt, og området omkring slottets bastion i den nordøstlige den af slotsparken var afspærret.

Carsten Arentoft Andersen ønsker ikke at oplyse flere detaljer om hændelsesforløbet. Han vil heller ikke fortælle, hvad den unge mand har sagt til sigtelsen.

Kvinden kontaktede politiet onsdag nat kl. 3.59. Kl. 11.11 samme dag blev den unge mand anholdt.

Parkområdet ved Sønderborg Slot er et yndet område for nyudsprungne studenter at mødes, og de ansatte på slottet kunne om morgenen konstatere, at der havde været fest i parken natten forinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce