Annonce
Varde

Volley-klubben henter amerikansk profil

NUIF Volley har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske hæver, Adam Brewster, der her ses i aktion for Lindenwood Lions i Missouri, USA. Foto: Lindenwood Lions
En fantastisk sæsonstart bliver nu fulgt op med en ny spiller for NUIF Volley. Klubben har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikaner Adam Brewster, der forventes i aktion på den anden side af nytår.
Annonce

Varde: NUIF Volley har fire udlændige i truppen, som alle spiller en nøglerolle på holdet, der i denne sæson ligger med i den absolutte top i volleyligaen. Nu bliver de fire så til fem. NUIF Volley har nemlig skrevet under med Adam Brewster, der er en ung, amerikansk hæver.

Klubbens sportschef, Jakob Møller, afslører, at klubben har haft mange muligheder, men han er overbevist om, at Adam Brewster er det perfekte match til NUIF.

- Vi ville have en, der vil være med til at støtte op om og tage del i klubbens udvikling. Samtidig glider han lige ind i vores spillestil, siger Jakob Møller.

Han og cheftræneren, Brendan Garlick, har kigget på mulige spillere de seneste to måneder. Det har været et enormt arbejde for de to, der har brugt utallige timer på at finde de helt rigtige spillere.

- Vi har set mange timers video og talt med adskillige agenter og spillere, siger Jakob Møller.

Annonce

Showman

Valget endte med at falde på amerikanske Adam Brewster, der fyldte 23 år i maj. Han spillede indtil i sommer college-volleyball for Lindenwood Lions, der er Lindenwood University i Missouris hold. Efter at være blevet færdig på college har han ledt efter et udlandseventyr. Og det har han fundet. I næste uge lander han nemlig i Danmark for at få styr på de sidste papirer i forhold til sin opholdstilladelse.

Jakob Møller mener, at hans udstråling og spillestil bringer noget helt unikt og nyt ind i NUIF’s ellers stærke trup.

- Han er meget amerikansk i sit udtryk, så der er nok mere showman over ham end vores øvrige spillere, siger sportschefen.

Annonce

Ny hæver giver bredde

Klubben har valgt at hente Adam Brewster, fordi truppen ikke har været bred nok på hæverpositionen, hvor australske Jordan Colotti indtil videre har spillet stort set samtlige minutter i denne sæson.

- Vi er for sårbare, hvis Jordan får en skade, siger Jakob Møller, der ikke er bekymret for at have to så dygtige spillere på samme position.

- Det bliver positivt for Jordan, at holdet ikke er så afhængigt af, at han rammer dagen hver gang. Jeg er overbevist om, at de to kan udvikle hinanden meget.

Annonce

Satser i denne sæson

NUIF Volley ligger på en andenplads i volleyligaen, lige efter Gentofte. Klubbens officielle målsætning for sæsonen er top seks, mens den i næste sæson er top fire. Jakob Møller vil dog gå benhårdt efter en placering blandt de allerbedste i denne sæson, hvorfor man også har valgt at hente Adam Brewster allerede nu.

- Vores sæsonstart har givet os blod på tanden i forhold til at konkurrere til det sidste i den her sæson. Vi føler, at vi kan nå næste sæsons målsætning i år, hvilket også er medvirkende til, at vi tager chancen ved at hente Adam allerede nu, siger Jakob Møller.

Adam Brewster kommer dog ikke i aktion i holdets pokalkamp lørdag imod bundproppen i 1. division øst, DTU i Lyngby. Sportschefen forventer først, at den nye mand kommer på banen i den røde NUIF-trøje i starten af 2020. Men han glæder sig.

- Vi har store forhåbninger til, at han kan blive rigtig vigtig for os, siger Jakob Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce