Annonce
Sport

Volleyballstævne forløb helt planmæssigt

Det lokale hold fra Stenderup-Krogager IF (i blå trøjer) blev nummer to i puljen, men tabte efterfølgende med et enkelt point til en af de øvrige puljevindere. Holdet endte derfor som nummer syv-otte ud af de 16 hold. Privatfoto
Der var højt humør og masser af boldspil, da Stenderup-Krogager Idrætsforening i weekenden arrangerede sit årlige nytårsstævne. Stævnet forløb planmæssigt, og et lignende stævne er allerede plottet ind i kalenderen til næste år.
Annonce

Stenderup: Weekendens traditionsrige nytårsstævne i volleyball, som fandt sted i Teglgårdshallen i Stenderup, forløb helt, som arrangørerne havde ventet og håbet.

Det var 32. gang år i træk, at Stenderup-Krogager Idrætsforening er vært for nytårsstævnet, og det er tilsyneladende blevet et ganske populært stævne. I hvert fald gik der mindre end en dag, fra muligheden for tilmelding blev åbnet, til arrangørerne var nødt til at lukke, da der var kommet tilsagn fra de 16 hold, der er plads til.

- Stævnet forløb fuldstændig planmæssigt, og den behagelige stemning og atmosfære, som altid kendetegner netop dette stævne, oplevede vi igen i år, fortæller Børge Larsen, der er en af de frivillige stævnearrangører fra Stenderup-Krogager Idrætsforening.

Annonce

Nordenskov løb med sejren

Det lokale hold fra Stenderup-Krogager IF endte som nummer to i sin pulje og skulle dermed møde en vinder af en af de øvrige puljer. Her tabte holdet blev blot et enkelt point og missede dermed chancen for at nå helt til tops. Det lokale hold sluttede derfor på en placering som nummer syv eller otte i turneringen.

Finalen stod mellem hold fra Nordenskov og Vorbasse. De to hold havde begge præsteret at vinde alle deres fem kampe på vejen til finalen, og til slut var det Nordenskov-spillerne, der kunne strække armene i vejret og glæde sig over sejren.

Annonce

God afvikling

Næste udgave af nytårsstævnet er allerede sat i kalenderen og vil finde sted den 2. januar 2021. Her håber arrangørerne, at der kan blive afviklet et lige så vellykket stævne, som det var tilfældet i år.

- Alle bidrog på bedste vis til en super afvikling af stævnet, fordi alle hold var på plads til tiden, og fordi der var plads til smil og munterhed, samtidig med at der blev kæmpet bravt om hver eneste bold, fortæller Børge Larsen.

Den Jyske Sparekasse var hovedsponsor for stævnet og bidrog med præmier til de to finalehold. Desuden havde en række lokale virksomheder sponsoreret spurtpræmier, der blev uddelt for forskellige detaljer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce