Annonce
Varde

Volleyklub fra Nordenskov medarrangør af stævne på Hvidbjerg Strand

Der holdes denne weekend et stort beachvolleystævne på Hvidbjerg Strand. PR foto

Nordenskov-Hvidbjerg: I denne weekend 13. og 14. juli mødes godt 70 hold til beachvolley på Hvidbjerg Strand. De bedste beachvolley spillere i Danmark er samlet for at samle point til det danske mesterskab i beachvolley, men der er også en del lavere rangerende hold med.

Stævnet arrangeres af Volleyball Danmark i samarbejde med volleyballafdelingen i Nordenskov UIF, som for første gang er medarrangør af stævnet.

- Vi glæder os rigtig meget til to gode dage på stranden med topvolley, solskin og glade mennesker, udtaler volleyballformand Peder Foldager fra Nordenskov i en pressemeddelelse.

10 baner er stillet op på Hvidbjerg Strand med et centrecourt, hvor der er tribune og bander rundt om banen.

- Vi er klar med et stort servicetelt, hvor der kan købes mad og forfriskninger. Vi håber naturligvis også, at rigtig mange turister og lokale vil kigge forbi, hedder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

Kolding

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Sydjylland

Flysager hober sig op i byretter: SF vil have justitsministeren på banen

Annonce