Annonce
Billund

Vorbasse er højdespringer i dansk tennis

I 2019 åbnede Vorbasse kommunens først og eneste padel-bane. Arkivfoto: André Thorup
Klubberne med den bedste medlemsudvikling, højdespringerne for 2019 i dansk tennis, er fundet. Vorbasse Tennis og Padel Klub er blandt de bedste.
Annonce

Vorbasse: Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kårer i år 16 højdespringere. Udmærkelsen går til de klubber, som har klaret sig bedst målt på medlemsudvikling det seneste år, altså denne gang i medlemstallene fra 2018 til 2019.

Vorbasse Tennisklub er blandt disse højdespringere. Klubben gik fra 53 medlemmer i 2018 til 94 medlemmer i 2019. Det svarer til en medlemsvækst på 77 procent.

I 2019 supplerede klubben sine to tennisbaner med en padelbane ved Vorbasse Fritidscenter. Padelsporten er i rivende udvikling i Danmark, og det har også haft en positiv effekt på klubben i Vorbasse.

- Det er en rigtig flot fremgang, som de har præsteret i Vorbasse. Klubben har fanget padel-trenden på et tidligt tidspunkt, og det øgede aktivitetsudbud giver pote i form af nye medlemmer. Vorbasse kan fortjent kalde sig højdespringer, siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, i en pressemeddelelse.

Væksten i dansk tennis begrænser sig bestemt ikke til de 16 højdespringere. Det samlede medlemstal i danske tennisklubber under Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis steg med 2111 medlemmer til 74.743 i 2019.

Det er tredje år i træk, at tennissporten oplever øget medlemstilslutning. Medlemstallet er det højeste siden 2012.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce