Annonce
Kultur

Vorbasse KFUM inviterer til Håndboldens Dag

Arkivfoto: Søren Gylling

Vorbasse: Lørdag formiddag inviterer Vorbasse KFUM Håndbold til Håndboldens Dag i Vorbasse Fritidscenter. Her er der mulighed for at blive meget klogere på håndbold som sportsgren og på, om det er en sport, man har lyst til at bruge mere tid på.

Dagen begynder klokken 9.30 med kaffe og rundstykker, hvorefter de yngste bliver introduceret til håndboldspillet sammen med deres forældre. De lidt større - hvilket vil sige fra U9 og opad - varmer op og spiller forskellige former for håndbold, som er tilpasset børnenes niveau.

Håndboldens Dag fortsætter frem til klokken 12.30.

Det kræver ingen forudsætninger at være med. Alle kan deltage - også selvom man ikke før har spillet håndbold, og kun har mulighed for at møde frem i strømpesokker.

Efter at have spillet håndbold er der mulighed for at komme i svømmehallen til en fordelagtig pris på 20 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Tønder

Kom til skattejagt i Blå Kors

Annonce