Annonce
Kultur

Vorbasse Marked bliver virtuelt

Vorbasse Marked 2020 er aflyst, men arrangørerne vil nu forsøge sig med et virtuelt alternativ. Arkivfoto: Torben Glyum
Ganske vist er Vorbasse Marked 2020 aflyst, men arrangørerne vil ikke helt snyde gæsterne for en markedsoplevelse. Derfor bliver der lavet en version af Vorbasse Marked i den virtuelle verden.
Annonce

Vorbasse: Ganske vist er Vorbasse Marked i år aflyst, men det betyder ikke, at arrangørerne af landets ældste heste- og kræmmermarked bare lægger sig ned og giver op.

De vil fortsat have et marked, men som så mange andre er de i den aktuelle situation nødt til at tænke nyt. Derfor lancerer de nu et alternativt Vorbasse Marked, der kommer til at finde sted i den virtuelle verden.

- Vi har ikke tænkt os bare at læne os tilbage og vente på næste år. Vi vil ud til vores gæster og kræmmere i år, og vi vil give dem et marked, som vi har gjort i 289 år uden afbrydelse, siger Brian Madsen, formand for Vorbasse Grundejerforening, som står bag Vorbasse Marked, i en pressemeddelelse.

Vind koncert og fadøl

Blandt alle, der køber en såkaldt hjælpepakke fra Vorbasse Marked, bliver der trukket lod om en helt unik præmien. Den består af en times gratis koncert på vinderens privatadresse. I denne time bliver der desuden serveret gratis fadøl.

Annonce

Markedsføring

I samarbejde med virksomheden Mindthemedia i Kolding og AV Design i Billund er Vorbasse Marked derfor i fuld gang med at skabe et virtuelt univers, hvor gæsterne via nettet kan besøge diverse kræmmerboder, tivolier og øltelte, og hvor de kan høre den musik, som det ellers ville være nødvendigt at tage til Vorbasse for at opleve.

- Vi ser det som et led i markedsføringen for at bevare interessen for Danmarks største marked i Vorbasse. Nu kommer folk jo ikke til os, så nu vi kommer vi ud til dem, og vi vil gerne give dem en stemning og oplevelse af, at de er til marked alligevel, siger Brian Madsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Køb en hjælpepakke

Aflysningen af årets marked kommer til at gå hårdt ud over en lang række foreninger, som hvert år tjener en god skilling på at stå til rådighed i forbindelse med afviklingen af markedet.

Håbet er, at der alligevel kan blive en skilling til de forskellige foreninger, og den skilling skal blandt andet komme i hus ved at sælge en såkaldt markedshjælpepakke. Den består af en kasse øl, diverse merchandise og en t-shirt med Vorbasse Marked.

En sådan hjælpepakke kan blive leveret i juli, så man er sikker på at have modtaget den inden uge 29, hvor markedet finder sted, og den vil give gratis adgang til det virtuelle marked i alle tre dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce