Annoncørbetalt indhold

VPN - en sikker måde at gøre medarbejdernes arbejde fleksibelt på

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der har været meget uro de seneste halvandet år i forbindelse med corona pandemien. Mange har været hjemsendt til hjemmearbejde for at mindske risikoen for smittespredning. Mange har på grund af den langvarige nedlukning af landet også fundet ud af, at der kan være fordele ved at arbejde hjemmefra. Fra mange både offentlige og private arbejdspladser landet over, lyder tilbagemeldingen, at det i nogle tilfælde har været rart og konstruktivt at have muligheden for at arbejde i hjemmefra til nogle opgaver. Mange har endda kunne se, at medarbejderne i nogle tilfælde har været mere produktive end de plejer. Det kan derfor være en god idé at give medarbejderne mulighed for fremadrettet at arbejde hjemmefra, når det giver mening.

Hvorfor skal man sørge for sikkerheden?

Annonce

Der er meget, der skal tages højde for, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Uanset om man er en offentlig myndighed eller om man har en privat arbejdsplads, så kan der være mange informationer, som ikke skal komme frem i dagens lys blandt uvedkommende. Mange offentligt ansatte sidder med personfølsomme oplysninger, som gør, at de har en særlig forpligtigelse til at passe på, at de oplysninger de sidder med, ikke bliver stjålet eller set af andre. Private virksomheder kan arbejde på nogle vigtige projekter, som kan blive stjålet af andre, og det kan have stor betydning for virksomhedens økonomiske situation.

VPN gør det muligt at arbejde hjemmefra

VPN gør det muligt at arbejde hjemmefra, hvilket er en stor fordel for de medarbejdere, der hver dag ellers sidder på kontor, hvor de kan blive forstyrret af uro. VPN er en måde at kryptere og anonymisere medarbejdernes handlinger på nettet. Hvis man bruger en VPN-forbindelse, kan man ikke spores eller trackes, når man surfer på nettet. Det gør det bl.a. muligt at bruge store platforme til at varetage opgaver, hvor borgeres personfølsomme oplysninger er i spil, uden at man f.eks. vil kunne blive hacket imens. Det gør det også muligt at benytte sig af sikre forbindelser til at sende beskeder over mail.

Hvordan fungerer VPN?

Ofte fungerer VPN på den måde, at man logger på sin arbejdscomputer via en online forbindelse. Inden man går i gang med dagens opgaver, vil man udover at tænde computeren også logge på VPN forbindelsen. Det kan bl.a. foregå ved, at man får tilsendt en sms med en kode, der skal skrives i et felt på computeren, hvorefter systemet overgår til at være sikkert. Det er fleksibelt fordi medarbejderne så kan bruge deres internet hjemme, i sommerhuset eller på rejsen uden at det bliver en usikker forbindelse, som andre kan hacke sig ind i.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.