Annonce
Sport

Vraget Raheem Sterling: Følelserne løb af med mig

Carl Recine/Ritzau Scanpix
Raheem Sterling er blevet droppet til Englands EM-kvalifikationskamp efter en konflikt i en landsholdstræning.

Den engelske kantspiller Raheem Sterling fortæller nu, at følelserne løb af med ham i en strid med landsholdkammeraten Joe Gomez under træning mandag.

Sterling skriver på Instagram, at han er klar til at komme videre efter den konflikt, der betød, at han er blevet droppet til Englands EM-kvalifikationskamp mod Montenegro på torsdag.

- Joe og jeg har talt ud og er kommet videre. Vi er i en sport, hvor følelserne får frit løb, og jeg er mand nok til at indrømme, at følelserne løb af med mig, skriver Sterling.

Uroen mellem de to landsholdsspillere opstod, mindre end 24 timer efter at Sterling og resten af Manchester City-holdet tabte til Liverpool - og Gomez - i Premier League.

Under kampen søndag kom Sterling op at toppes med Gomez.

Sterling, der tidligere har spillet for Liverpool, fortsatte uenighederne med Gomez, da landsholdet mødtes til træning mandag.

Ifølge Sterling selv varede konflikten ikke længe mellem de to.

- Joe og jeg er gode venner igen, og vi forstår begge, at det var en fem til ti sekunders episode. Ting er sket, og vi er klar til at komme videre. Lad os ikke gøre en større ting ud af det, skriver Sterling og tilføjer:

- Lad os fokusere på torsdagens kamp.

Gomez har ikke sat ord på konflikten.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) oplyste efter mandagens træning, at Sterling er droppet til truppen til EM-kvalifikationskampen på torsdag.

- FA kan bekræfte, at Raheem Sterling ikke vil blive taget i betragtning til torsdagens kvalifikationskamp til EM i 2020 mod Montenegro.

- Det sker som følge af uro på holdets private område på St. George's Park. Han er fortsat en del af holdet, forklarer FA på sin hjemmeside.

/ritzau/

Annonce
Vis dette opslag på Instagram

??????

Et opslag delt af Raheem Sterling x (@sterling7) den

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];