Annonce
Sport

Vraget Raheem Sterling: Følelserne løb af med mig

Carl Recine/Ritzau Scanpix
Raheem Sterling er blevet droppet til Englands EM-kvalifikationskamp efter en konflikt i en landsholdstræning.

Den engelske kantspiller Raheem Sterling fortæller nu, at følelserne løb af med ham i en strid med landsholdkammeraten Joe Gomez under træning mandag.

Sterling skriver på Instagram, at han er klar til at komme videre efter den konflikt, der betød, at han er blevet droppet til Englands EM-kvalifikationskamp mod Montenegro på torsdag.

- Joe og jeg har talt ud og er kommet videre. Vi er i en sport, hvor følelserne får frit løb, og jeg er mand nok til at indrømme, at følelserne løb af med mig, skriver Sterling.

Uroen mellem de to landsholdsspillere opstod, mindre end 24 timer efter at Sterling og resten af Manchester City-holdet tabte til Liverpool - og Gomez - i Premier League.

Under kampen søndag kom Sterling op at toppes med Gomez.

Sterling, der tidligere har spillet for Liverpool, fortsatte uenighederne med Gomez, da landsholdet mødtes til træning mandag.

Ifølge Sterling selv varede konflikten ikke længe mellem de to.

- Joe og jeg er gode venner igen, og vi forstår begge, at det var en fem til ti sekunders episode. Ting er sket, og vi er klar til at komme videre. Lad os ikke gøre en større ting ud af det, skriver Sterling og tilføjer:

- Lad os fokusere på torsdagens kamp.

Gomez har ikke sat ord på konflikten.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) oplyste efter mandagens træning, at Sterling er droppet til truppen til EM-kvalifikationskampen på torsdag.

- FA kan bekræfte, at Raheem Sterling ikke vil blive taget i betragtning til torsdagens kvalifikationskamp til EM i 2020 mod Montenegro.

- Det sker som følge af uro på holdets private område på St. George's Park. Han er fortsat en del af holdet, forklarer FA på sin hjemmeside.

/ritzau/

Annonce
Vis dette opslag på Instagram

??????

Et opslag delt af Raheem Sterling x (@sterling7) den

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding

Venstre i Kolding Byråd mister endnu et medlem: Due Paarup skifter til de radikale

Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce