Annonce
Esbjerg

Vred bilist bliver sigtet for vold

Politiet har fundet frem til den mand, der fredag ifølge en 59-årig kvinde gik amok på hende i krydset Nørregade-Strandbygade. Foto: Rådet For Sikker Trafik
Politiet kender identiteten på den mand, som i fredags udviste voldsom såkaldt vejvrede, da en kvindelig bilist foran ham efter hans opfattelse kørte for langsomt. Manden bliver sigtet for vold.
Annonce

Esbjerg: Det var en 51-årig mand fra Esbjerg, der i fredags reagerede voldsomt i trafikken, da han i Nørregade overfusede en 59-årig kvinde, fordi hun efter hans opfattelse havde kørt for langsomt.

Episoden fandt sted klokken 08.40 i Nørregade, hvor den 59-årige kvinde kom kørende i personbil.

Bag hende kørte en mand i en lys Ford Transit med firmalogo, og manden var tydeligvis af den opfattelse, at den 59-årige kvinde kørte for langsomt i forhold til de tilladte 50 kilometer i timen. Han chikanerede ifølge kvindens forklaring ved at kørte unaturligt tæt på, og da hun holdt for rødt lys i krydset ved Strandbygade, steg manden ud og kom hen til kvindens bil.

Kvinden rullede vinduet ned, og hun har forklaret, at manden overfusede hende verbalt og sendte en spytklat i ansigtet på hende.

Annonce

Vidner reagerede

Kvinden noterede sig nummerpladen på mandens bil, og efter omtale af episoden i medierne har politiet også fået henvendelser fra vidner.

- Vi kunne ud fra registreringsnummeret finde frem til bilens ejer, og ud fra henvendelser fra vidner til episoden kunne vi fastslå, at det var den 51-årige mand, der havde kørt bilen. Vi har været i telefonisk kontakt med ham, og selv om han har en lidt anden opfattelse af hændelsesforløbet, vil han blive sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 244 om vold. det bliver han for den spytklat, han skulle have sendt i ansigtet på kvinden, og dertil kan så komme en sigtelse for trusler, alt efter hvad der er blevet sagt under ordudvekslingen mellem parterne, siger politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce