Annonce
Sydjylland

VUC Syd rækker hånden ud til konkursramte AOF-kursister

VUC Syd lægger op til at hjælpe landsdelens kursister, som er kommet i klemme i forbindelse med AOF Syds konkurs. Arkivfoto: Jacob Schultz
VUC Syd står klar til at hjælpe kursister, der er blevet ramt af AOF Syds konkurs for nyligt, forklarer direktør på VUC Syd.
Annonce

Sag: De kursister, som er blevet ramt af AOF Syds konkurs for nyligt, kan finde håb ved VUC Syd.

Det siger John Egebjerg-Johansen, direktør ved VUC Syd, som ifølge direktøren vil forsøge at hjælpe kursisterne. Han vurderer, at det potentielt drejer sig om 200-300 personer.

Meldingen kom fredag, efter at kurator havde meddelt, at virksomheden er ophørt, og at konkursboet ikke indtræder i aftaler omkring driften.

- Det er en beklagelig situation, som kursisterne er blevet bragt i. VUC Syd har pligten til at sikre udbuddet i vores dækningsområde, og det agter vi at leve op til. Vi vil løbende tage de nødvendige skridt for at sikre, at alle kan få det undervisningstilbud, de har behov for, siger John Egebjerg-Johansen.

Annonce

Opfordring

Der er allerede omprioriteret ekstra ressourcer til vejledning for også at kunne håndtere henvendelser fra kursister, der er berørt af AOF Syds konkurs. Ifølge direktøren har VUC Syd ikke adgang til lister med personoplysninger om kursisterne. Derfor går uddannelsesinstitutionen ud med en opfordring til dem om at henvende sig.

- Hvis de har behov for den type undervisning, så opretter vi hold og undervisning, siger han.

John Egebjerg-Johansen opfordrer samtidig til, at berørte kursister holder sig opdateret om mulighederne på VUC Syds hjemmeside, som løbende vil blive opdateret. Her er der oprettet en chatfunktion, hvor man kan få svar på spørgsmål om uddannelse.

På mandag opretter VUC Syd desuden nye hold i Tønder for at sikre et ordblinde- og voksenundervisning til kursister i hele landsdelen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce