Annonce
Vejen

Wagner garanterer Lurrevy af høj karat

Lars Wagner er nærmest flyvende i sin iver efter at stille op med måske den bedste lurrevy nogen sinde til byfesten i august. Privatfoto
Midt i august går et nyt hold på scenen ved byfesten i Brørup. Nu skal holdet bare lige findes.
Annonce

BRØRUP: Han hænger på den, Lars Wagner!

Efter et par år uden den meget populære Lurrevy ved byfesten i Brørup stillede Wagner sidste år en række betingelser for at genoplive showet, bl.a. at det var fuldt hus til sommerfesten i 2019, og at vejret var sommerligt, og det blev alt samme opfyldt.

Og nu er der altså ingen vej udenom, og det passer ham fint, siger han. Han synes også, at Brørup har fortjent en forrygende revy fyldt med alvorlig gags og gode sange, og han vil meget gerne være manden, som får det til at ske.

- Nu skal vi bare have sammensat et hold, så er den hjemme, og det skal jo ikke kun være sådan nogle gamle fjolser som mig. Jeg håber, vi kan få nogle unge med, og der er da også nogle, som måske i et opstemt øjeblik har sagt, at de gerne vil deltage. Og nu hænger de så på den.

Wagner tog i øvrigt forpremiere på Lurrevyen, da han optrådte som flyvende klokkeblomst liggende på de gaffeltruck ved sidste års Luroptog, hvor temaet var pirater. Han deltog på holdet Westerhook, som havde ladet sig inspirere af Peter Pan.

Nu skal vi bare have sammensat et hold, så er den hjemme, og det skal jo ikke kun være sådan nogle gamle fjolser som mig. Jeg håber, vi kan få nogle unge med, og der er da også nogle, som måske i et opstemt øjeblik har sagt, at de gerne vil deltage. Og nu hænger de så på den.

Lars Wagner

Lars Wagner i den ternede skjorte omgivet af lurrevyens bærende kræfter gennem en årrække. Foto: Steen Rasmussen
Lurrevy-holdet anno 2014. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce