Annonce
Vejen

Wagner garanterer Lurrevy af høj karat

Lars Wagner er nærmest flyvende i sin iver efter at stille op med måske den bedste lurrevy nogen sinde til byfesten i august. Privatfoto
Midt i august går et nyt hold på scenen ved byfesten i Brørup. Nu skal holdet bare lige findes.

BRØRUP: Han hænger på den, Lars Wagner!

Efter et par år uden den meget populære Lurrevy ved byfesten i Brørup stillede Wagner sidste år en række betingelser for at genoplive showet, bl.a. at det var fuldt hus til sommerfesten i 2019, og at vejret var sommerligt, og det blev alt samme opfyldt.

Og nu er der altså ingen vej udenom, og det passer ham fint, siger han. Han synes også, at Brørup har fortjent en forrygende revy fyldt med alvorlig gags og gode sange, og han vil meget gerne være manden, som får det til at ske.

- Nu skal vi bare have sammensat et hold, så er den hjemme, og det skal jo ikke kun være sådan nogle gamle fjolser som mig. Jeg håber, vi kan få nogle unge med, og der er da også nogle, som måske i et opstemt øjeblik har sagt, at de gerne vil deltage. Og nu hænger de så på den.

Wagner tog i øvrigt forpremiere på Lurrevyen, da han optrådte som flyvende klokkeblomst liggende på de gaffeltruck ved sidste års Luroptog, hvor temaet var pirater. Han deltog på holdet Westerhook, som havde ladet sig inspirere af Peter Pan.

Annonce

Nu skal vi bare have sammensat et hold, så er den hjemme, og det skal jo ikke kun være sådan nogle gamle fjolser som mig. Jeg håber, vi kan få nogle unge med, og der er da også nogle, som måske i et opstemt øjeblik har sagt, at de gerne vil deltage. Og nu hænger de så på den.

Lars Wagner

Lars Wagner i den ternede skjorte omgivet af lurrevyens bærende kræfter gennem en årrække. Foto: Steen Rasmussen
Lurrevy-holdet anno 2014. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce