Annonce
Sport

Watford-målmand efter bizart mål: Han er for hurtig

David Klein/Reuters
Watfords målmand Ben Foster undskylder, efter at han ikke sparkede en bold væk, hvilket kostede et mål.

- Jeg har sagt undskyld til drengene. Han er for hurtig, siger Watfords målmand Ben Foster efter 0-1-nederlaget til Arsenal.

Efter ti minutter scorede Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang et bizart mål, da Watfords Daryl Janmaat spillede bolden tilbage til Foster i målet, der tøvede for længe med at skyde den væk.

- Jeg prøvede at trække bolden over til mit venstre ben og spille den, men før jeg vidste af det, var Aubameyang over mig, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- I bagklogskabens lys skulle jeg bare have skudt den væk så hurtigt som muligt. Også selv om den ender ude på tilskuerrækkerne, siger Ben Foster.

Minuttet efter gik Watford-angriber Troy Deeney helt i sort og stangede en albue i ansigtet på gæsternes Lucas Torreira.

Det resulterede i et rødt kort og 80 minutter med en mand i undertal for hjemmeholdet.

Watford formåede dog at undgå yderligere brølere i første halvleg og overlevede med en stabil indsats at indkassere yderligere.

Det var stadig tilfældet efter en times spil, hvor Foster revancherede sig lidt med en flot redning på et forsøg fra Henrikh Mkhitaryan.

Presset på Watford blev intensiveret, men Arsenal formåede ikke at lukke opgøret i fasen, og så ramte et drøn fra hjemmeholdets Adam Masina pludselig overliggeren.

Watford var langt fra slået endnu og lurede på kontrastød, mens Arsenal var mest på bolden. Og efter en hektisk afslutning formåede gæsterne at køre sejren hjem.

Med sejren spillede Arsenal sig på fjerdepladsen i Premier League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Erhverv For abonnenter

Fællestillidsmand er chokeret over nedlukning: Det er noget rigtig skidt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];